Värit kunniaan

Espoon Latokaskessa sijaitsevassa paritalossa on sisustettu koti rohkeasti omaan makuun. Vaaleat pinnat ovat saaneet seurakseen rohkeita tapetteja ja tummia seiniä, jotka tuovat persoonallista ilmettä kauniiseen kotiin.

Olohuoneeseen on valittu rohkeasti musta tehosteseinä ja raidallinen tapetti, jotka eivät jätä kylmäksi. Vaalea kulmasohva ja lipasto sekä tekstiilit tekevät kokonaisuudesta raikkaan ja keventävät kokonaisvaikutelmaa. Keltaiset sohvatyynyt ja kasvit tuovat lämpöä ja kodikkuutta oleskelutilaan. Foscarinin kaunis Caboche riippuvalaisin antaa tyylikkään loppusilauksen huoneen sisustukselle.

 

Alakerrassa olohuoneen vieressä sijaitsee keittiö ja ruokailutila. Yläkertaan johtava valkoinen portaikko on kevyen oloinen ja mahdollistaa näköyhteyden alakerrassa tilasta toiseen.

 

Tumma lattia, valkoiset kaapit ja viininpunainen väri välitilassa muodostavat näyttävän kokonaisuuden yhdessä. Pellavainen pöytäliina on pehmeä ja tyylikäs tekstiili, joka sopii moneen eri sisustustyyliin.

 

Keltainen matto sopii hyvin tumman lattiapinnan pariksi. Krominen kaareva jalkavalaisin ja musta nahkainen nojatuoli henkivät 60-luvun tyyliä.

 

Viininpunainen tapetti antaa makuuhuoneelle upean intensiivisen tunnelman. Kultakehyksinen taulu tuo ripauksen ylellisyyttä yhdessä kauniiden vuodevaatteiden kanssa. Käytävällä suuri peili, vanha penkki ja maitotonkka muodostavat kauniin asetelman.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia asuntoja.

Teksti: toimitus
Kuvat: Oikotie.fi