Värien ja tyylin täydellinen liitto

Vuonna 1931 rakennettu vanha talo kätkee sisäänsä oikean aarteen. Tässä kodissa on leikitelty kauniilla väreillä ja runsaammalla sisustustyylillä vanhaa rakennusta kunnioittaen. Lopputuloksena on persoonallisen tyylikäs ja hurmaava perhekoti, jossa riittää ihasteltavaa.

Suuressa keittiössä on vaalea lautalattia ja keittiön kaapisto on modernin pelkistetty ja valkoinen. Yläkaapit on jätetty pois, jolloin huomio kiinnittyy enemmän kauniisiin huonekaluihin ja yksityiskohtiin. Pitkän pöydän ääreen mahtuu illanviettoon suurempikin seurue. Kartellin läpinäkyvät Louis Ghost tuolit tuovat tuulahduksen modernia designia. Pehmeän vaalea seinäväri, vanha puinen kaappi ja komea kristallikruunu viimeistelevät huoneen kodikkaan ja tyylikkään tunnelman.

 

Olohuone yllättää hempeän sinisellä seinävärillä, sinisellä Howard-sohvalla ja nojatuoleilla ja upealla kattovalaisimella. Lukuisat kirjat ovat saaneet paikan puusepän rakentamasta kirjahyllystä, jonka ylimmäy hyllyt hipovat katonrajaa. Vanhat puiset tikkaat ovat myös kaunis sisustuselementti. Kasvit, kirjat, puinen penkki, nahkanojatuoli, koriste-esineet ja suuri itämainen matto tuovat sopivasti värikontrastia sinisen eri sävyille. Huone huokuu ylellisyyttä, mutta on samalla viihtyisä ja kutsuu oleskelemaan.

 

Tytön huoneessa jatkuu sininen värimaailma, mutta tällä kertaa hieman rauhallisempana. Kompaktin kokoinen pieni lasipöytä ja Tolixin metallituoli ovat mainio yhdistelmä. Kultajalkaiset valaisimet ikkunalaudalla ja hellyttävä norsuvalaisin lattialla antavat huoneelle veikeän lisämausteen. Kaikissa huoneissa on huomattavan korkeat ja näyttävät lattialistat, jotka luovat viimeistellyn ja tyylikkään vaikutelman.

 

Kurkistus makuuhuoneeseen paljastaa vanhat rautasängyt, vanhan penkin sängynpäädyssä, itämaisen maton sekä seinälle kiinnitetyt kipsiset siluettikuvat. Kodin sisustukselle uskollisesti myös tästä huoneesta löytyy vanha kristallikruunu. Huomio kiinnittyy myös tyyliin sopivaan ovenkahvaan.

 

Koti on myynnissä täällä.

Lisää myynnissä olevia Ullanlinnan asuntoja Oikotie Asunnoissa.