Koti esittelyssä: Väriä vanhassa kansakoulussa

Metsän ja peltojen keskeltä löytyy vanha kansakoulu, jonne on remontoitu vanhaa kunnioittaen lämminhenkinen koti. Sisustuksessa on yhdistelty hyvällä maulla rohkeasti värejä ja lopputuloksena on kiehtova ja hauska kokonaisuus. Täällä on iloa asua.

Keittiössä on jätetty kauniisti näkyviin vanhaa hirsiseinää. Vanhat puiset kaapinovet ovat saaneet lämpimän sävyisen maalipinnan ja vanhat vetimet on säilytetty ajan hengen mukaisesti. Punainen retrovalaisin sopii mainiosti keittiön tyyliin.

 

Keittiöstä tila jatkuu olohuoneeseen, jonka sisustusta määrittää voimakassävyinen oranssi seinä. Sama väri toistuu moderneissa laskosverhoissa. Korkeat ruutuikkunat saavat olla näyttävästi esillä. Vaaleanharmaaksi maalattu lautalattia valkoisten seinien kanssa tasapainottaa huoneen ilmettä.

 

Keltaiseksi maalattu lautalattia yllättää makuuhuoneessa. Hillityn sävyinen puolipanelointi sekä vihreä kukkatapetti ovat hyvä vastapari pirteälle keltaiselle. Vanhat puiset huonekalut tuovat lisää sävyä ja lämpöä huoneeseen.

Valkoinen raikastaa ja huoneen väritystä. Raikkaasta räsymatosta löytyy samoja sävyjä kuin tauluksi teetetystä valokuvasta.

 

Lastenhuoneeseen on rakennettu hurmaava ja leikkeihin kutsuva maja. Mikä onkaan hauskempaa pienille lapsille. Väriyhdistelmänä vihreä, keltainen ja punainen toimii hyvin.

 

Eteisessä sijaitsee yksi talon monista kakluuneista. Makuuhuoneen keltaisen lattian sävy toistuu eteisen tapetissa kun taas maton vihreä väri löytyy makuuhuoneen tapetista. Upeat vanhat peiliovet on remontin yhteydessä säilytetty ja kunnostettu.

 

Lisää kuvia tästä ihanasta kodista löydät täältä.