Vanhasta tehdasrakennuksesta tyylikäs loft

Historiallisessa miljöössä Anttilanmäellä sijaitseva tehdasrakennus on remontoitu näyttäväksi loft-asunnoksi. 

1930-luvulla rakennettu täystiilinen rakennus tarjoaa upeat puitteet loft-asumiselle. Remontti on tehty huolella ja talon alkuperäistä tunnelmaa kunnioittaen. Kattopalkit ja pilarit on jätetty näkyville, ja valkoiseksi maalatut pinnat ja tyylikäs harmaa laattalattia antavat tilaa rakennuksen luonteelle. Suureen tilaan muodostuu useita eri oleskelutiloja, jotka sisustus kokoaa yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. 

 

Suuri sohva ja Woodnotesin keltainen K-tuoli muodostavat houkuttelevan seurusteluryhmän heti ruokailutilan viereen. Vanha Jaffa-juliste toimii aina tilan kaunistajana. 

 

Tilava ja huomiota hakeva musta avokeittiö toimii vastaparina sisustuksen tummille yksityiskohdille. Hyvin varusteltu keittiö on kotikokin unelma. 

 


Suuri itämainen matto tuo lämpöä yhdessä puisten kalusteiden kanssa ja samalla kokoaa tilaan omaksi selkeäksi kokonaisuudeksi. Isot valaisimet kuuluvat loft-henkiseen sisustukseen. Seiniä kiertävät matalat tasot ovat hyvä vaihtoehto perinteisemmälle kirjahyllylle. 

 


Oleskelutilan viereen on sijoitettu pieni pöytäryhmä, jota voi käyttää ruokailuun, seurusteluun ja työntekoon. 

 


Alakerrasta löytyy myös leppoisa lekottelupaikka säkkituoleineen. Oiva paikka istahtaa hetkeksi vaihtamaan kuulumisia tai nauttimaan lempikirjasta. Vanhat päällekkäin pinotut matkalaukut on mainitsemisen arvoinen yksityiskohta sisustuksessa. 

 


Yläkertaan vie tyylikäs portaikko. Puun, metallin ja lasin yhdistelmä on ajaton ja kaunis. 


Avarassa makuuhuoneessa on tilaa hengittää ja antaa mielen levätä. Luonnonvalossa kylpevä huone ei kaipaa verhoja ja pelkistetty sisustus yhdessä leveän lankkulattian kanssa riittää luoman halutun tunnelman, jota muutamat harkitut koriste-esineet täydentävät. 

 

Koti on myynnissa täällä

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.