Vanhasta pankista loistokkaaksi kodiksi 

Kaskisten kaupungissa 1900-luvun vaihteessa valmistunut kulttuurihistoriallinen arvokohde on aiemmin toiminut pankkina. Upeita yksityiskohtia täynnä olevia talo on remontoitu vanhaa arvostaen ja yhteistyössä museoviraston kanssa. 

Olohuoneen näyttävän kakluunin vihreä sävy tulee kauniisti esiin tummaa seinäpintaa vasten. Valkoinen katto ja verhot raikastavat tummempia sävyjä ja huonekalujen sävyt tuovat lämpöä ja tunnelmaa huoneeseen. Suuri kristallikruunu ja antiikkiset huonekalut lisäävät ylellisyyden tuntua kun taas modernimmat jalkavalaisimet ja nahkainen nojatuoli tasapainottavat kokonaisvaikutelmaa. 

 

Raikkain sävyin sisustettu ruokailuhuone on hurmaava sekoitus antiikkia, art decoa, talonpoikaistyyliä sekä nykyaikaa. Raidallisisin räsymatoin peitetty lattiapinta tekee huoneesta kotoisan. Eileen Greyn suunnittelemat sivupöydät ovat klassikot ja sopivat hyvin yhteen myös tyylihuonekalujen kanssa. Suuret modernit taideteokset antavat huoneelle luonnetta. 

 

Keittiön seinät ovat saaneet keväisen vihreä kukkatapetin, joka toimii mainiona taustana keittiön kaapistolle. Mustat alakaapit ja vihreä hellä keventyvät vaaleilla yläkaapeilla. Vetimet ja koristeovet istuvat hyvin vanhan rakennuksen tyyliin. Vanha ruokapöytä ja mustiksi maalatut tuolit toistavat kaapiston värejä. Valo kuultaa kauniisti vanhan pitsiverhon läpi. 

 

Vaalean vihertävä lattia ja murretun vaaleat seinävärit yhdessä koristeellisen puolipaneelin kanssa luovat harmonisen pohjan huoneen sisustukselle. Suuressa tilassa vanha kaapisto piilottaa sängyn huoneen takaosaan.  Vanhojen huonekalujen ja taulujen keskellä mustavalkoiset laskosverhot antavat huoneelle modernia ilmettä. Kuten rakennuksen muissakin huoneissa, niin täälläkin katto on taitavasti entisöity upean näköiseksi. 

 

Ylellinen kylpyhuone koostuu monista seikoista. Runsaasti tilaa ja korkeutta, mikä yhdessä suurien ikkunoiden kanssa tekee huoneesta avaran ja valoisan. Kauniit pintamateriaalit kuten kuviollinen tapetti, puolipaneeli sekä tyylikäs lattialaatta. Yhteensopiva värimaailma, jossa on yhdistetty murrettua vaaleaa herkkään persikkaan ja dramaattiseen mustaan.  Rakennuksen henkeen sopivat tyylikkäät kalusteet kuten tassujalkainen amme, koristeelliset käsienpesualtaat hanoineen sekä koristeelliset peilit seinälamppuineen. Kakluuniuuni, kristallikruunu, antiikkilipasto, taulut ja talja lattialla ovat piste i:n päälle. 

 

Koti on myynnissä täällä

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.