Vanhan talon moderni koti

1920-luvulla rakennetussa kivitalossa sijaitsee kiehtova kaksio, jossa yhdistyy moderni sisustus 50-luvun designiin. Väriskaala on hyvin rajattu: valkoista, vaaleanharmaata ja mustaa. Keltainen toimii näyttävänä ja raikkaana korostusvärinä tässä yhtälössä.

Valoisa ja tilava oleskelutila yhdistää keittiön, olohuoneen sekä työtilan. Tila on sisustettu niukasti jotta huonekalut ja valaisimet ovat edukseen ja tila pysyy selkeänä ja avaran oloisena. Seinän maalaaminen kahdella värillä rajaa tilaa eri toimintoihin. Näyttävä kuparinen on kaunis yksityiskohta sisustuksessa ja tuo lämpöä viileiden sävyjen keskelle.

 

Yksinkertainen ja moderni avokeittiö saa rentoa ilmettä kehystetyllä taululla ja riippuvilla valaisimilla. Yläkaappien poisjättäminen toiselta sivulta tekee tilasta avaramman. Keittiönkaapeista koottu erillinen kaappi on hyvä idea; se antaa lisää säilytystilaa ja irrotettuna muusta kaapistosta antaa huonekalumaisen vaikutelman. Kaapin päälle saa koottua kauniita asetelmia.

Ruokailuryhmä on Tapiovaaran Pirkka-sarjaa ja pöytä on saanut päälleen upean suurikuvioisen, mustavalkoisen pöytäliinan.

 

Oleskelutilan alkoviin on saatu pieni ja toimiva työtila, joka muodostuu klassisesta String-hyllystä ja Eamesin DSR-tuolista. Mustavalkoinen siksak-matto yhdessä värikkäiden rasioiden ja kehystettyjen kuvien kanssa tuo tarvittavaa kontrastia ja väriä nurkkaukseen.

 

Industrial-tyylinen suuri kirjainvalaisin on hauska yksityiskohta eteisessä.

 

Musta takaseinä on intensiivinen ja sitä vasten kuviolliset ja värikkäät vuodevaatteet tulevat hyvin esille. Suuri kattovalaisin on kevyen oloinen koostaan huolimatta. Kauniit ja kodin värimaailmaan sopivat vaatteet saavat olla vaatenaulakossa esillä.

 

Koti on myynnissä täällä.