Vanhan pappilan lumoa

Turun lähistöllä sijaitseva noin 200 vuotta vanha pappila on suojelukohde ja saneerattu huolella nykyaikaan. Hirsirakenteinen koti omaa kaksi lasikuistia, korkeat huoneet, suuret ruutuikkunat sekä alkuperäiset lankkulattiat.


Valkoiset lautalattiat ja puolipaneeli seinässä raikastavat vanhoja hirsiseiniä ja lisäävät tilan valoisuuttaa. Puiset kalusteet ja vihreät kasvit tulevat kauniisti esille tätä taustaa vasten.

 


Väljästi sisustetut huoneet korostavat avaruuden tuntua ja antavat tilaa kauniille huonekaluille. Harmoninen ja tarkkaan harkittu värimaailma toistuu huoneesta toiseen.

 

Tilavassa keittiössä on virkistävästi vihreät tyylin sopivat kaapistot sekä suuri leivinuuni. Suuren ruokapöydän ympärille mahtuu arkenakin ruokailemaan suurempi perhe.

 


Makuuhuoneessa on levollinen tunnelma. Sisustus on eleetöntä, mutta kaunista. Upotetut vaatekaapit viimeistelevät huoneen tyylin ja tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Ohuet valoverhot on kurottu keskeltä kiinni antaen romanttisen ja viimeistellyn silauksen.