Vanhan hirsitalon tunnelmallinen koti

Talon alkuperäistä henkeä kunnioittaen remontoitu hirsitalo on rakennettu 1900-luvun alussa. Avarat huoneet, kauniit hirsiseinät ja lautalattia luovat lämpimän ja kodikkaan tunnelman Sahalahdessa sijaitsevaan taloon.

Kodin sisustus on luonteva sekoitus vanhaa ja uutta sekä jotain siltä väliltä. Mustat Marimekon kankailla päällystetyt tuolit terästävät puun ja valkoisen yhdistelmää yhdessä mustan flyygelin kanssa. Kauniit pariovet avaavat näkymät useamman huoneen läpi.

 

Tilavassa ruokailuhuoneessa suuri valkoinen pöytä ja Lokki-valaisin ovat keskiössä. Vanha penkki ja Artekin tuolit sekä jakkarat ovat sopuisasti pöydän ympärillä. Vanha pönttöuuni, katosta roikkuva musta himmeli ja muutamat taulut tuovat huoneeseen ilmettä. Punertavan ruskean lautalattiaan sopii hyvin valkoiset seinät ja vihertävät karmit.

 

Keittiössä on ruhtinaallisesti tilaa ja kulunut punainen lautalattia tuo eloa ja lämpöä kodin sydämeen. Vanha puuhella ja leivinuuni toimivat edelleen modernien kodinkoneiden rinnalla.

 

Vanhempien makuuhuone on seesteisen vaalea. Ikean jalkavalaisin sopii hyvin tähän tunnelmaltaan rauhalliseen huoneeseen.

 

Lastenhuoneessa punaiseksi maalatut lautalattia ja mustavalkoinen pallokuvioitu matto luovat energisen ja iloisen fiiliksen huoneeseen. Huoneen korkeus mahdollistaa kerrossängyn kolmelle nukkujalle ja näin tilaa säästyy leikkeihin.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.

Teksti: toimitus
Kuvat: Bo LKV – Oikotie Asunnot