Vanhan ajan tunnelmaa

Komea 1900-luvun alkupuolella valmistunut omakotitalo Turussa houkuttelee peremmälle. Puistomaisen kadun varrella oleva koti henkii myös sisällä rauhallista ja kaunista tunnelmaa.

Avarassa olohuoneessa on jätetty yksi hirsiseinä näkyviin tuomaan lämpöä ja persoonallista ilmettä. Vaaleat pinnat tuovat ajan patinoiman hirren kauniisti esille ja olohuoneen sisustus sopii hyvin tyyliltään ja väritykseltään huoneeseen. Moderni kattolamppu poikkeaa hauskasti muusta tyylistä ja punainen johto on rennosti kieputettu solmulle.

 

Ruokailutilasta löytyy tumma koristeellinen senkki ja pöytä. Vanhat, harmaaksi maalatut tuolit hillityn itämaisen maton kanssa taittavat mukavasti ruskean sävyjä ja muutamat vihreät viherkasvit raikastavat kokonaisvaikutelmaa. Klassinen pallovalaisin on eleetön ja kaunis. Keltaiset tupsut senkissä ovat hauska yksityiskohta.

 

Keittiössä on modernit valkoiset kaapistot, jotka ilman vetimiä ovat ajattoman tyylikkäät. Puinen taso jatkuu myös sivuille antaen alakaapistolle lisää ilmettä. Keittiön ruokailutilassa osa tuoleista on korvattu vanhalla puusohvalla.

 

Yläkerran makuuhuoneesta on riisuttu kaikki ylimääräinen pois. Miellyttävä tunnelma syntyy hillitystä värimaailmasta ja muutamista harkiten valituista vanhoista huonekaluista.

 

Koti on myynnissä täällä.

Lisää myynnissä olevia Turun taloja Oikotie Asunnoissa