Valoisa loftasunto Punavuoressa

Vanhaan talon remontoidusta loftista on saatu viihtyisä ja tyylikäs koti. Värimaailma on tarkkaan harkittu ja muutama värikäs huonekalu ja taulu tuovat vaihtelua harmoniseen tilaan.

Avara oleskelutila kokoaa modernin valkoisen keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhteen. Isot Caravaggio –valaisimet ovat hyvä pari suurelle saarekkeelle, joka toimii ruoanvalmistuksen lisäksi myös aamiaispöytänä. Koristejalkainen ruokapäytä on saanut seurakseen eriväreissä olevat modernit tuolit. Öljyvahattu lautalattia on kauniin eläväpintainen ja luo tilaan kauniin pehmeän tunnelman.

 

Knollin ruskea nahkasohva ja musta Barcelona-tuoli ovat aina tyylikkäät designklassikot, joiden seuraan valkoiset modernit huonekalut ja viherkasvit sopivat hyvin. Taulut toistavat tilan sävyjä.

 

Oleskelutilan toisesta päädystä löytyy työskentelytila, jonka punainen nojatuoli kutsuu peremmälle. Kirjat on aseteltu minimalistisille puisille avohyllyille.

 

Värimaailma, kokolattiamatto, pellavaiset vuodevaatteet ja puinen penkki tekevät makuuhuoneesta hillityn rauhallisen tunnelmaltaan. Suuri jalkavalaisin sekä taide viimeistelyt huoneen ilmeen.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samankokoisia myynnissä olevia asuntoja Punavuoresta.