Valoisa koti puiston kupeessa

Helsingin Punavuoressa sijaitsee keväisen kaunis ja valoisa koti aivan Sinebrychoffin puiston vieressä. Vuonna 1961 rakennetun kerrostalon asunto on sisustettu raikkain vaaleilla sävyillä ja moderneilla klassikoilla. 

Oleskelutilassa yhdistyy olohuone, ruokailu sekä keittiö. Suuret nauhaikkunat takaavat runsaan luonnonvalon ja urbaanin maiseman. Kauniin sininen sohvadivaani yhdistettynä valkoisiin huonekaluihin on tehokas sisustuselementti. 

Maton kuosi tuo elävyyttä tilaan yhdessä värikkään taulun sekä viherkasvien kera. Eamesin klassikkokeinutuoli RAR on saanut kaverikseen Artekin seepratyynyn. Jieldén niin ikään klassikkovalaisin toimii hyvin mustana tässä kodissa. Vanha kristallikruunu on hyvä kontrasti uudemmalle designille ja tuo aina ripauksen ylellisyyttä sisustukseen. 

 

Neliönmallisen ruokailupöydän ympärille mahtuu kuusi Eamesin DSW-tuolia. Taakse jäävän kaapin päällä on näyttävä Kartellin Bourgie-valaisin. 

 

Nykyaikainen ja toimiva keittiö on eleettömän tyylikäs. Mustat työtasot antavat särmää valkoiseen keittiöön, kun taas kuparinen pallovalaisin yhdessä antiikkisen seinäkellon ja räsymaton kanssa muodostavat persoonallisen ilmeen. 

 

Vaalean makuuhuoneen viihtyisä tunnelma on luotu kauniilla tekstiileillä ja muutamalla viherkasvilla. Koristetyynyt, pellavaiset vuodevaatteet ja toisiinsa päiväpeite sekä Kelim-matto muodostavat harmonisen ja lämpimän värimaailman. Ikean Malm-lipastot ovat tyylikäs valinta säilytykseen. 

Vanha tuoli on saanut vaalean maalipinnan ja toimii söpösti yöpöytänä. 

 

Kodin wc on maalattu raikkaan vihreällä sävyllä. Mustavalkoinen kehystetty valokuva ja koristeelliset peilinkehykset viimeistelevät tyylikkään tilan ilmeen. 

 

Koti on myynnissä täällä

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.