Valoa ja tyyliä – upea koti meren rannalla

Ylellinen rantaan rakennettu talo Turun Satavassa hurmaa merinäköalallaan ja metsän rauhalla. Hulppea koti on sisustettu yksinkertaisen tyylikkäästi, skandinaaviseen tapaan.

Talo on rakennettu kauniin kallion päälle. Suuret ikkunat mahdollistavat upeat näkymät sekä valon tulvan sisälle kotiin.

 

Tilavan ja valoisan keittiön valkoinen kiiltävä lattialaatta heijastaa kauniisti valoa entisestään. Kaappitilaa löytyy rutkasti. Valkoista kokonaisuutta rikkovat tummat kivitasot, mustat näyttävät valaisimet sekä tummanpunainen itämainen matto. Pehmeyttä tuo puinen astiakaappi sekä halkolaatikko, joka on keittiössä kätevä säilytystila. Keittiöstä on pääsy myös pihan puolelle terassille, jossa voi nauttia ihanan levollisista aamukahveista kesäaamuisin. Kaunista antiikkista ruokapöytää ympyröivät Ilmari Tapiovaaran mustat Domus -tuolit.

 

Alakerran olohuoneessa on henkeä salpaavat näkymät merelle ja luontoon. Lasisen liukuoven ollessa auki tila jatkuu suoraan pihalle ja näin näkymistä saa nauttia täysin siemauksin. Puuhalot on pinottu seinähyllyille ja ne toimivat upeana sisustuselementtinä skandinaavisessa kodissa. Betonista paikoilleen valetut portaat ovat näyttävät elementti jo itsessään. Lasinen kaide on ilmava ja lisää avaruuden tuntua tilaan. Jieldén musta Loft -lattiavalaisin on tyylikäs ja käy mainiosti yhteen mustien seinäkyntteliköiden kanssa.

 

Yläkerran eteisen lattia on samaista valkoista kiiltävää laattaa kuin keittiössäkin. Puinen talonpoikaistyylinen sohva tuo särmää moderniin yleisilmeeseen ja suuri viherkasvi luo kotoisaa tunnelmaa.

 

Makuuhuoneessa saa myös nauttia valosta kahden eri seinällä olevan ikkunan ansiosta.  Yöpöydiksi on valittu kaksi eripari pöytää, toinen on kaunis antiikkinen pöytä ja toinen taas ihastuttava pieni kaappi. Ikkunalaudalta löytyy kiikarit, joilla voi tarkkailla kauas merelle herätessään.

 

Yläkerrassa on upea ruokailutila, josta on jälleen näyttävät näkymät luontoon. Siellä voidaan nauttia hienommat illalliset ja tunnelmaa saadaan lisään kynttelikön valolla tai takkatulella illan hämärtyessä. Ruokapöydän tuoleina ovat mustat Domus-tuolit ja katossa on kaunis moderni kristallivalaisin. Olohuoneen puolella on muhkea valkoinen kulmasohva, johon on ihana käpertyä takkatulen ääreen. Myös yläkerran olohuoneen sisustuksessa on hyödynnetty puuhalkoja.

 

Talosta löytyy viehättävä lasitettu terassi, joka toimii eräänlaisena kesähuoneena. Sohvatilaa löytyy kahden seinän verran, joten siellä on mahdollista viettää iltaa isommallakin porukalla.

 

Kylpyhuoneessa riittää tilaa ja suihkujakin löytyy kolmin kappalein. Myös ammeelle on löytynyt paikka suihkutiloista. Musta pieni lattialaatta on tyylikäs ja moderni valinta yhdessä valkoisten suurten seinälaattojen kanssa. Valontäyteisessä kodissa on tietysti myös saunassa ikkuna, josta voi rauhassa ihastella kaunista luontoa löylyjen kera.

 

Koti löytyy myynnissä täällä.