Valoa ja taidetta modernissa kodissa

Luonnonvalossa kylpevä nykyaikainen ja valoisa omakotitalo sijaitsee Lohjalla. Selkeä ja silti persoonallinen sisustus tekee vaaleasta kodista avaran ja mielenkiintoisen.

Suuret ikkunat ja korkea huonekorkeus  tekevät tilasta hyvin avaran, jota on korostettu harmonisella värimaailmalla. Sisustus on toteutettu sopivassa suhteessa sekoitellen eri tyylejä tehden lopputuloksesta viihtyisän. Suuri taideteos on huoneen juju.

 

Valkoinen moderni keittiö löytyy suuren oleskelutilan vierestä. Eleetön keittiö ei vie liikaa huomiota, mutta on silti tyylikäs. Yläkaapiston alapuolella oleva väli-ikkuna antaa sopivasti luonnonvaloa tilaan. Lisää valoa saadaan kaapiston takaa tulevasta epäsuorasta valosta.

 

Suuren oleskelutilan toisesta päästä löytyy ruokailutila, joka on saanut klassisen Lokki-valaisimen pöydän päälle. Sommitelma tauluista tuo väriä ja ilmettä tilaan.

 

Keittiön viereinen huone on muunnettu jokaisen naisen unelmahuoneeksi, omaksi pukeutumistilaksi. Kaunis matto, peilipöytä ja Eamesin musta tuoli muodostavat hyvännäköisen kokonaisuuden, jota olohuoneen puolella olevat tummat taulut kehystävät kauniisti.

 

Makuuhuoneen seinästä löytyy sama kaunis harmaansävy kuin olohuoneesta. Seinään kiinnitetyt suuret industrial-tyyliset valaisimet ovat virkistävä vaihtoehto perinteisimmille lukuvaloille. Kookas ja värikäs taulu on huoneen väripilkku, jota muuten hillityt värit korostavat.

 

Koti on myynnissä täällä.

Lisää myynnissä olevia taloja Lohjalla Oikotie Asunnoissa.