Valkoista maalaisromantiikkaa citykaksiossa

Kun koko kodin sisustus noudattaa harkittua linjaa, on lopputulos aina kaunis ja persoonallinen. Tämä valkoinen ja maalaisromanttinen koti houkuttelee lempeällä tunnelmallaan tervetulleeksi. Koti on myynnissä täällä.

Keittiön kaapinovet ja erityisesti lasiovet sopivat hyvin maalaisromanttiseen tyyliin. Tätä täydentävät valkoinen pesuallas, puinen työtaso, sohva taljoineen sekä puinen ruokapöytä. Tumma matto korostaa  hienosti muuten valkoista tilaa.

Mosaikkilaatta, paljaaksi jätetty tiiliseinä ja seinällä säilytettävät työvälineet kuuluvat myös tyyliin. Vaaleanpunainen siivilä, tähtikuvioiset patahanskat sekä valkoinen uuni ovat erityismaininnan arvoiset.

Ruokapöydän päällä oleva musta valaisin on koristeltu luonnonoksilla ja näin siitä on saatu näyttävä yksityiskohta huoneeseen.

Valoissa olohuoneessa riittää hyvännäköisiä yksityiskohtia ja kerroksellisuutta. Vaalea kuviotapetti antaa kauniin himmeästi kiiltävän pinnan olohuoneen seinille, harmaansävyinen houkuttelee pehmeydellään, kattovalaisin on pilvenkevyt ja jalkavalaisin puolestaan seisoo jämäkästi kolmella jalalla. Kynttilät ja korit kruunaavat romanttisen tyyliin. Ikkunoissa on kahdet erilaiset verhot, jotka läpäisevät nätisti valoa ja antavat lisää ilmettä huoneeseen.

Eurolavoista tehty sohvapöytä lasikansineen on hyvä valinta. Siinä on sopivasti rouheutta ja särmää sekä puun lämpöä valkoiseen huoneeseen. Julistetaulu nojaa rennosti sohvan selkänojalta seinään ja antaa sinisen farkkutyynyn kanssa loppusilauksen huoneelle.

Arvokkaan näköisen pilarin viereen on sijoitettu koriarkku sekä matkalaukkuja päällekäin. Toimiva sisustuksellinen ratkaisu sekä ulkonäon että toiminnallisuuden puolesta. Pienen tilat voi hyvin käyttää hyväkseen lisäsäilytystä varten ja tässä on erinomainen tapa tehdä se. Vanhassa valkoisessa kaapissa on kauniit koristekuviot.

Makuuhuoneessa sängyn päätyseinää koristaa hillitty raitatapetti. Napeilla koristelty sängynpääty ja muhkeat tyynyt antavat tilaan ripauksen ylellisyyttä kun taas neulottu torkkupeitto ja korituoli luovat kotoista tunnelmaa. Lipaston päällä oleva suuri peili lisää tilan tuntua ja toimii aina. Hopean väriselle tarjottimelle on koottu kaunis asetelma hajuvesistä ja kristallikuvioiduissa laseissa olevista meikeistä.