Valkoisen ja mustan harmoniaa

Vuonna 1928 rakennetussa etu-töölöläisessä kodissa vallitsee rauhallinen tunnelma. Huolella remontoitu koti on sisustettu varmalla tyylitajulla kauniiksi kokonaisuudeksi. 

 

Lämminsävyinen parketti tuo hyvin esiin valkoisen ja mustan sekä harmaan yhdistelmät. Modernin eleetön tv-taso toimii myös tasona kukille. Erilaiset kukkaruukut kasveineen elävöittävät sisustusta kuten myöskin kauniit mustavalkoiset julistetaulut. Ben Ourain –matto pehmentää kokonaisvaikutelmaa. Achille Castiglionin ja Pier Giacomo Castiglionin vuonna 1960 suunnittelema upea Gatto pöytävalaisin löytyy kahdessa eri koossa. 

Valkoinen ruokailuryhmä on sijoitettu halliin, jonka takaseinä on maalattu tumman harmaaksi. Jälleen kovin trendikäs ryijy nousee hienosti esiin tätä taustaa vasten. Kattovalaisin on näyttävä yksityiskohta valkoisen pöydän päällä.  

 

Valkoisessa keittiössä on maksimoitu säilytystila kattoon asti ulottuvilla yläkaapeilla. Uuni ja mikro on sijoitettu ergonomisesti ylemmäksi kaapistossa, mikä arjessa helpottaa ruoanlaittoa. Musta pieni pöytä ja matto terästävät muuten vaaleaa tilaa. Vanha kylmäkaappi on kaunis yksityiskohta nykyaikaisessa keittiössä. 

 

Sänky on sijoitettu ikkunan eteen, jolloin huone tuntuu tilavammalta. Artekin penkki sängyn päädyssä toimii kätevänä laskutasona ja säilytyspaikkana. Tyylikäs kokonaisuus syntyy pienestä pöydästä, wieniläistuolista, Kartellin mustasta Componibilista ja Hayn naulakosta. Muhkea ruutumatto näyttää upottavan ihanalta. 

 

Pienessä lastenhuoneessakaan ei ole tingitty tyylikkyydestä. Hennon harmaa sävy seinissä ja valkoiset tyylikkäät kalusteet sekä harmaaksi maalattu vanha arkku luovat hyvännäköisen pohjan. Lämpöä ja ilmettä huoneeseen on lisätty valaisimilla, tauluilla, tekstiileillä ja koriste-esineillä. Erityismaininnan saa valkoinen puuvillamatto, johon on maalattu kekseliäästi eläimen naama. 

 

Koti on myynnissä täällä

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.