Valkoinen koti mustassa talossa

Modernin arkkitehtuurin tyylinäyte, mustanpuhuva ja tyylikäs omakotitalo on rakennettu kauniiden peltomaisemien äärelle. Sisällä odottaa yllätys, kun talon ulkopintojen tumma värimaailma vaihtuu valoisaan valkoiseen.

Olohuoneen korkeat ikkunat avaavat upean maisemataulun peltoihin ja metsään päin. Betonilattian maanläheinen sävy tasapainottaa valkoisia pintoja. Valkoiset Woodnotesin K-tuolit, mustalla nahalla verhoiltu Adean Band-sohva sekä metalliset Hayn Hee-nojatuolit muodostavat pelkistetyn tyylikkään oleskeluryhmän. Tom Dixonin suunnittelemat eritasolle ripustetut valaisimet sopivat hyvin kokonaisuuteen.

 

Olohuoneen yhteydessä oleva avokeittiö ja ruokailutila jatkavat eleettömän kaunista ja riisuttua sisustusta. Suuressa saarekkeessa avautuu laatikostot molempiin suuntiin lisäten säilytystilaa. Kevyt valkoinen pöytä on saanut seurakseen Tapiovaaran suunnittelemat valkoiset Domus-tuolit ja pinnatuolin. Katosta roikkuvat Aallon suunnittelemat designklassikot, A110 riippuvalaisimet.

 

Vanhempien makuuhuoneessa ei ole mitään turhaa. Hayn Don’t Leave Me –pöytä toimii yöpöytänä.

 

Lastenhuoneessa lelut, kirjat ja vaatteet saadaan näppärästi järjesteltyä Ikean PS-kaappeihin. Muutama aarre saa olla koristeena String-hyllyssä seinällä ja omat piirustukset tai lempikuvat voi kiinnittää magneetilla Kotonadesignin muistitauluun.

 

Koululaisen huoneesta löytyy Stringin kätevä hyllyjärjestelmä, johon kuuluu myös pöytätaso. Osa tavaroista saadaan liukuovien taakse piiloon. Koko seinän levyinen kaapisto tarjoaa hyvin säilytystilaa. Musta metallinen sänky sopii huoneeseen hyvin.

 

Tilava terassi kutsuu viihtymään oman uima-altaan ja hulppeiden näkymien kera. Lehtikuusi patinoituu ajan kuluessa kauniin harmaaksi.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.

Teksti: toimitus
Kuvat: Oikotie.fi