Vaalea kaunotar

Meren tuntumassa sijaitseva moderni asunto on saanut vaalean sisustuksen, jossa on hienostuneesti sekoiteltu eri tyylilajeja. Lopputulos on samalla tyylikäs ja viihtyisä.


Suuret kiiltävät lattialaatat ovat saaneet vastapainoksi pehmeät, korkeanukkaiset matot, upottavan sohvan sekä teollisuustyylisen rosoisen, puisen sohvapöydän. Kookas, koristeellisesti kehystetty peili ja kattokruunu rosetin kera tuovat romanttisen säväyksen olohuoneeseen.

 Tilava avokeittiö on moderni ja sulautuu oleskelutilaan saumattomasti. Ruokailutilan talonpoikaisrokokoo-tyyliä edustava ruokailuryhmän tummat, eläinkuosiset istuinpäälliset tuovat hieman kontrastia tilaan yhdessä vanhan puisen kaapin kanssa. Kattokruunu ja pitkät verhot lisäävät ylellistä vaikutelmaa. Kartellin läpinäkyvät baarituolit ovat ilmavat ja tuovat kivasti modernia ilmettä tyylikalusteiden vierelle.

 


Vaaleaan makuuhuoneeseen antaa ilmettä puinen arkku sekä sängyn päälle laitettu värikäs kelim-matto. Myös rennon ryppyinen pellavapeitto pehmentää vaikutelmaa. Ikean Malm-lipastot ovat toimiva ja hyvännäköinen säilytysratkaisu, suuri peili niiden päällä lisää valoa ja tilantuntua. Pentikin kauniit pöytävalaisimet ovat kuin korut.