Vaalea jugendtalon koti

Pari vuotta sitten remontoitu ajattoman kaunis koti löytyy Tampereen keskustasta. Vaaleat pinnat ja kolme metriä korkeat huoneet vanhoine ikkunoineen luovat tyylikkään taustan kodikkaan hienostuneelle sisustukselle.

Siirtämällä keittiön paikkaa remontin yhteydessä on saatu viihtyisä ja toimiva tila, jossa yhdistyvät ruoanlaitto, ruokailu ja oleskelu.

 

Valkoinen, pelkistetty avokeittiö on ajaton ja vaalean työtason ansiosta jää sopivasti taustalle. Kaunis astiakaappi, kodikas räsymatto ja huoneen kookas kattokruunu muutamien kauniiden yksityiskohtien kanssa kiinnittävät katseen.

 

Tummanruskea puu pöydässä ja tuoleissa tuo miellyttävästi kontrastia sisustukseen yhdessä muodikkaan ryijyn kanssa. Sohva ja nojatuolit on päällystetty kankaalla, jonka tekstuuri nousee hienosti esille. Samettiset, punaiset tyynyt ovat kuin piste i:n päälle kauniissa asetelmassa.

 

Oleskeluhuoneen takaa löytyy tv- ja kirjastohuone. Asunnon tyyliin sopivan kirjahyllyn lasiovet pitävät kirjat ja koriste-esineet suojassa pölyltä. Huone saa lämpöä itämaisesta matosta, värikkäistä tyynyistä sekä suuresta taideteoksesta.

 

Makuuhuoneen yksi seinistä on saanut hillityn tapetin ylleen. Rauhallinen väritys ja kuviointi tekevät kokonaisuudesta levollisen antaen kuitenkin samallas opivasti jännitettä tilaan. Oliivinvihreä pitkä silkkiverho ja Secto Designin moderni kattovalaisin viimeistelevät sisustuksen.

 

Ruusutapetti luo samalla herkän ja raikkaan taustan huoneen tunnelmalle. Liika romanttisuus taittuu itämaisella matolla ja selkeillä vuodetekstiileillä.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.

Teksti: toimitus
Kuvat: Oikotie.fi