Uniikkia tunnelmaa

Satavuotias puutalo tarjoaa upeat puitteet asumisella kulttuurihistoriallisella alueella Jyväskylässä. Puutalon lämmin tunnelma, suuret ikkunat, design kalusteet ja kauniit yksityiskohdat luovat ainutlaatuisen tunnelman tähän kotiin.

Lempeän vaaleat värisävyt yhdistettyinä upottavan pehmeään sohvaan ja kauniiseen paimentolaismattoon tekevät olohuoneesta kotoisan kutsuvan. Marmorijalkainen Arco-valaisin ja marmoripöytä ja Bertoian tuoli luovat kiinnostavaa modernia kontrastia tilaan. Vanha flyygeli sopii upeasti huoneeseen.

 

Kattoon asti ulottuvat kirjahyllyt, mustavalkoiset sisustustyynyt, grafiikkataide ja vanha kakluuniuuni luovat ilmettä oleskelutilaan.

 

Pitkänmallisessa keittiössä on hyvin työskentely- ja säilytystilaa. Saarekkeen ympärillä on hyvä nauttia aamupalaa. Artekin valaisin ja tuolit sopivat hyvin tänne yhdessä mustavalkoisen raitamaton kanssa.

 

Vaaleassa makuuhuoneessa on rauhallinen tunnelma. Valkoiset lipastot ovat sopivan eleettömät ja tunnelmaa saadaan kakluunilla sekä kauniilla vuodetekstiileillä.

 

Näkymä eteiseen on hurmaava. Mustavalkoinen laattalattia on näyttävä ja käytännöllinen heti sisään astuessa. Kauniista ikkunoista tulvii valoa sisään ja itämaisessa matossa on herkät sävyt.

 

Lisää myynnissä olevia taloja Jyväskylässä Oikotie Asunnoissa.