Tyylillä viimeistelty

1900-luvun alkupuolella rakennetussa taloyhtiössä sijaitsee vastikään huolella remontoitu ja sisustettu tyylikäs koti. Vaalea klassinen kaunotar on toteutettu laadukkain materiaalein ja on viimeisintä yksityiskohtaa myöten tarkoin harkittu.

Korkeat huoneet, isot ikkunat ja suuret valkoiset pinnat tekevät olohuoneesta valossa kylpevän upean tilan. Valkoiset huonekalut korostavat tätä vaikutelmaa, jota vanhat puiset huonekalut korostavat kauniisti. Katossa on talon henkeen kuuluva kattorosetti ja seinälistat on maalattu näyttävästi kultamaalilla. Arcon lattiavalaisin, Barcelona-nojatuolit, Beni Ouarain -matto ja antiikkikalusteet toimivat hienosti yhdessä.

 

Vanha puuverhoiltu katto ja kattoparrut on maalattu valoisan lopputulon saamiseksi valkoiseksi. Pitkä ruokapöytä on saanut parikseen Kartellin läpinäkyvät Louis Ghost tuolit. Tumma kaakeliuuni kiinnittää katseen muuten niin vaaleassa huoneessa yhdessä modernisti toteutetun puolipaneelin kanssa. Väärinpäin seinään kiinnitetyt lautaset ovat hauska yksityiskohta huoneen sisustuksessa.

 

Modernissa keittiössä on kotoisa fiilis. Keinutuoli, vanhan talonpoikaispöytä, korituolit pehmusteilla ja kelim-matto tuovat sopivasti rosoa ja lämpöä. Keittiössä on ylellisesti kaksi ikkunaa, joiden eteen on sijoitettu alakaapistot ja työtasot tiskialtaan kera.

 

Makuuhuoneessa on vaalean raikas tunnelma. Vaaleaksi maalattu lautalattia lisää valontuntua ja murrettu vaalea seinäväri antaa huoneeseen pehmeän ilmeen. Toimiva työpiste on syntynyt teetetystä kirjahyllystä sekä vanhasta pöydästä. Itse tehty varjostin on persoonallinen.

 

Koti on myynnissä täällä.