Tyylikäs townhouse  

Pari vuotta sitten Pohjois-Helsinkiin valmistunut moderni omakotitalo kuuluu townhouse-taloriviin. Tyyli on ollut suosittu erityisesti ulkomailla ja saa hiljalleen myös Suomessa jalansijaa. 

Oleskelutila on avara ja valoisa suurten koko seinän peittävien ikkunoiden ansiosta. Kesäisin tila jatkuu ulos terassille. 

 

Harmaa seinämaali on hyvä vastine lattian lämminsävyiselle parketille ja puisille vintagekalusteille. Vaalean turkoosi sohva on raikas valinta tilaan, jossa mustavalkoiset taideteokset tuovat sopivasti särmää sisustukseen. 

Ben Ourain -matto sopii saumattomasti kodin tyyliin. 

 

Harmaa mikrosementtiseinä, mustat alakaapistot sekä massiivipuiset työtasot muodostavat näyttävän kokonaisuuden, joka on linjassa oleskelutilan muun sisustuksen kanssa sekä värimaailman että tyylin suhteen. 

Elävä pinta tekee seinästä mielenkiintoisen ja tyylikäs avohylly nousee kauniisti tätä taustaa vasten esille. 

 

Lastenhuoneessa pinkin tapetin hempeyttä on taitettu harmaalla. Valkoiset sängyt ja verho raikastavat sisustusta kun taas vanha vihreä pulpetti yhdessä itämaisen maton kanssa lisäävät huoneeseen persoonallista tunnelmaa. 

 

Makuuhuoneen pellavatekstiilit ovat pehmeän kauniit ja rauhoittavan oloiset. Hieman ylipitkät verhot ovat tyylikäs valinta. 

 

Sängyn takaseinällä huomion kiinnittää upea tapetti. Intensiivinen kuvio ja väritys tuo jännitettä, mutta rauhoittuu sopivasti selkeänä pidetyn värimaailman kanssa. 

 

Tilava terassi on pelkistetty ja moderni ilmeeltään. Samalla rento ja tyylikäs kokonaisuus muodostuu ajan myöstä kauniisti patinoituvista lattialaudoista, sementtiseinistä, tarkoin valituista mustista kalusteista, tyynyistä sekä isoista kukkaruukuista. 

 

Koti on myynnissä täällä

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.