Trendikäs kaupunkikaksio Alppilassa

Helsingissä, Linnanmäen kupeessa sijaitseva korkeakattoinen kaksio huokuu yksinkertaista tyylikkyyttä. Käytännölliset, trendikkäät tilaratkaisut tekevät tästä erinomaisen kodin pienelle perheelle. Avarien huoneiden kauniissa pintamateriaaleissa ja tarkkaan valituissa huonekaluissa riittää ihasteltavaa.


Asunnon musta keittiö on tällä hetkellä paitsi huipputrendikäs, näyttää se myös valkoista seinää vasten varsin ryhdikkäältä. Persoonallista ilmettä keittiöön on saatu erilaisia pintoja yhdistelemällä –  korkeakiiltoiset kaapinovet, pieniruutuiset välitilan laatat ja seinän sisustustarra tuovat särmää sisustukseen. Bongaa ruokapöydän ympäriltä myös sisustusblogeissa tiuhaan vilahtelevat eripariset pinnatuolit.

Makuuhuoneessa on tilaa hengittää – sen rauhallisen tunnelman aistii jo ovelta. Sänky on tilan ainut kookas kaluste, muuten sisustus on pidetty kevyenä ja raikkaana. Musta pinnatuoli toimittaa yöpöydän virkaa ja ja suloinen arkku kätkee sisäänsä säilytystilaa. Seinän komea sisustustarra jatkaa asunnon mustavalkoista linjaa.

Hiljattain remontoitu kylpyhuone on sisustusarkkitehdin erillissuunnitelman mukaan toteutettu. Sen suunnittelussa on keskitytty tyylikkyyden lisäksi toimivuuteen. Pieneen tilaan on saatu sovitettua niin täysikokoinen pyykinpesukone kuin tilava peilikaappikin. Vaakaan asetetut seinälaatat tekevät kylppäristä neliöitään avaramman.

Mintunvihreän kerrostalon katolta löytyy taloyhtiön yhteinen kattoterassi, jossa on tilaa niin auringonotolle kuin pienille grillijuhlillekin. Katolta voi hämärtyvässä illassa ihailla Linnanmäen maailmanpyörää, Alppipuistoa ja Kallion vilkkaita katuja.

Katso asunnon myynti-ilmoitus täältä. Kurkkaa Oikotieltä myös muut myynnissä olevat kattoterassilliset sekä Alppilassa ja Kalliossa sijaitsevat asunnot.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko yhden myynnissä olevan asunnon. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus
Kuvat: Blok / Oikotie.fi