Tilava kaupunkilaisperheen koti Punavuoressa

Punavuori kätkee sydämeensä avaran ja luonteikkaan asunnon, joka toimii loistavasti kotina lapsiperheelle. Asunto on remontoitu moderniksi talon rakennusvuodelle tyypillisiä piirteitä kunnioittaen. Tämän suuren kaupunkiasunnon sijainti on mitä mainioin, sillä kaikki palvelut löytyvät läheltä ja ikkunoista avautuvat näkymät tunnelmalliselle Fredrikin torille, joka täyttyy kesäisin kahviloista ja kukkakauppiaista. 

 

Tilava olohuone sijaitsee keskellä asuntoa. Korkea katto, ikkunasyvennys sekä näyttävät lattia- ja kattolistat tekevät huoneesta persoonallisen. Luonnonvalo pääsee helposti sisälle olohuoneen suurien ikkunoiden kautta. Huone on myös monikäyttöinen, sillä tilaa voi kätevästi jakaa ovien avulla.

 

 

Valkoinen keittiö yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan. Esteetön tila helpottaa liikkumista lapsiperheen hektisessä arjessa. Ruokailutilaan mahtuu suurempikin pöytä, jonka ympärillä voi luontevasti kestitä vieraita. Keittiön tyylikäs ilme on viimeistelty integroiduilla kodinkoneilla ja välitilan marmorilla. Ruokailutilasta pääsee parvekkeelle, jonne voi luoda vehreän keitaan kaupungin keskelle.

 

 

Asunnossa on kolme hyvän kokoista makuuhuonetta. Neljäs makuuhuone on remontoitu kodinhoitohuoneeksi, mutta se on helposti muutettavissa takaisin tavalliseksi huoneeksi, joten asunto soveltuu isommallekin perheelle. Nahkaiset vetimet makuuhuoneiden kaapinovissa ovat trendikäs sisustusyksityiskohta. Kodinhoitohuoneessa tummat kaapistot tuovat kontrastia muuten vaaleaan värimaailmaan ja tarjoavat runsaasti säilytystilaa.

 

 

Valkoinen laatoitus ja pastellisävyt luovat rauhallisen ja harmonisen tunnelman kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneesta löytyy sekä kaksi suihkua että kylpyamme rentoutumiseen. Arkea helpottamassa on myös kaksi lavuaaria ja allaslaatikosto. Lisäksi asunnosta löytyy erillinen WC, jonka seiniä koristaa näyttävä mustavalkoinen tapetti.

 

 

Punavuori on täydellinen alue kaupunkilaisperheelle – ranta, leikkipuisto ja kaupat löytyvät läheltä. Alue tarjoaa myös kulttuuria upean arkkitehtuurinsa sekä monien kahviloiden ja ravintoloiden muodossa.

Katso asunnon myynti-ilmoitus täältä. Tutustu myös muihin myynnissä oleviin Punavuoren asuntoihin täältä.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko yhden myynnissä olevan asunnon. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä uusi asunto tai hanki ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus
Kuvat: Bo LKV – Oikotie Asunnot