Täydellisen toimiva lapsiperheen omakotitalo Helsingissä

Käytännölliset tilaratkaisut ja laadukkaat materiaalit tekevät arjesta helppoa ja kaunista. Kivisessä omakotitalossa Helsingin Torpparinmäessä riittää tilaa suurellekin perheelle. Mitä sinä pidät kodin sisustustyylistä?

Kodin olohuoneessa riittää luonnonvaloa marraskuussakin korkeiden ikkunoiden ansiosta. Suurella valkoisella sohvalla rentoutuessa tai sirossa nojatuolissa lueskellessa saa nauttia maisemasta suurelle pihalle ja vehreään naapurustoon. Kaartuva, paperivarjostimella varustettu jalkalamppu tuo pehmeää valoa huoneeseen ja suuri juuttimatto tuntuu pehmeältä jalkojen alla. Pakkaspäivinä perhe voi kerääntyä nautiskelemaan tulen loimusta minimalistisen tyylikkään takan äärelle.

Vaaleapuiset tasot sopivat täydellisesti keittiön kiiltovalkoisiin kaapistoihin. U-kirjaimen muotoisessa keittiössä riittää tilaa ruoanlaittoon ja leivontaan. Mielen liesi on kätevästi upotettu tasoon. Astianpesukone, uuni ja mikroaaltouuni taas ovat integroitu kaapistoihin sopivalle käyttökorkeudelle. Vaalea laattalattia on tyylikäs, mutta myös helppo puhdistaa lasten kanssa kokkailun jälkeen. Yhdessä valmistetut ateriat nautitaan suuren valkoisen ruokapöydän ääressä, nurkkauksen ikkunoista tulvivassa valossa.

Keveät rappuset kiertyvät eteiskäytävästä yläkertaan. Portaat korkean ikkunan edessä toimivat myös sisustuselementtinä. Niiden metallinen runko ja puiset askelmat sopivat täydellisesti yhteen asunnon muun sisustuksen kanssa.

Yläkerran aulan koristetyynyillä topatulla sohvalla perheen kelpaa nauttia yhteisistä leffahetkistä. Lattiaa pehmentää suuri lehmäntalja, jonka päällä seisoo muhkea rahi ja trendikäs tarjotinpöytä. Elokuvien lisäksi tässäkin huoneessa saa nauttia elävästä tulesta takan äärellä.

Torpparinmäen kivitalossa on kaiken kaikkiaan neljä makuuhuonetta, joista kaksi sijaitsee yläkerrassa. Toinen makuuhuoneista on muutettu työ- ja musiikkihuoneeksi. Etätyöskentely onnistuu hyvin omassa rauhassa ja kaikelle tarpeelliselle on tilaa.

Kodin päämakuuhuone on vanhempien oma keidas. Kokonaisuuteen kuuluu tilava vaatehuone, soma ranskalainen parveke ja oma kylpyhuone poreammeella. Viikon rasitukset unohtuvat hetkessä vaahtokylvystä nautiskellessa. Oma kylpyhuone helpottaa myös arkiaamujen töihin- ja kouluunlähtörumbaa.

Vanhemmat eivät toki ole ainoat, jotka saavat nauttia kodin ylellisyyksistä: yläkerrassa on poreammeen lisäksi tilava saunaosasto. Tervaleppäisille lauteille mahtuu helposti koko perhe nauttimaan puukiukaan pehmeistä löylyistä. Suihkuhuoneessa on kaksi suihkua, joten pesuvuoroja ei tarvitse jonottaa. Tilavasta pukuhuoneesta pääsee toisen kerroksen parvekkeelle viilentymään.

Viihtyisien ja toimivien sisätilojen lisäksi Torpparinmäen kodissa pääsee viettämään aikaa myös omalla pihalla. Aidatulla takapihalla on lapsille tilaa leikkiä. Takapihan suojaisa pergola toimii kesäisin olohuoneen jatkona ja hellepäivinä sen ylle voi vetää markiisin auringon porotukselta suojaksi.

Torpparinmäen omakotitalossa on tilaa suurellekin perheelle. Alue on rauhallinen ja lähellä kouluja ja päiväkoteja. Houkutteleeko sinua muutto tähän kotiin?

 

Tutustu kodin myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Helsingissä myynnissä olevat asunnot Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: Toimitus
Kuvat: Oikotie.fi