Skandinaaviseen tyyliin meren rannalla

Kulosaaressa sijaitseva kaksikerroksinen rivitalokoti on remontoitu laadukkain materiaalein ja sisustettu skandinaaviseen tyyliin. Lopputulos on ajattoman kaunis.

Vaaleat pinnat ja suuret ikkunat luovat avaran tunnelman olohuoneeseen, jonka viereen avautuu ruokailutila. Alakerran mikrosementtilattia sopii hyvin vuonna 1965 rakennetun talon tyyliin. Sisustuksessa yhdistellään taitavasti modernia designia ja vanhempia klassikoita. Vintagelöydöt, taide ja kauniit valaisimet tuovat omat lisämausteensa sisustukseen. Takaseinältä löytyy Nina Kellokosken valokuvateos, Kuutti Lavosen grafiikkaa ja Alvar Aallon suunnittelema A810 jalkavalaisin. Etualalla Flosin elegantti Ariette –seinävalaisin.

 

Pitkän pöydän ympärille on koottu Jacobsenin suunnittelemat Seiska-tuolit. Lehmäntalja, puiset kaapit, viherkasvi ja valkoinen designvalaisin luovat viihtyisän tilan.

 

Valkoinen keittiö on nykyaikainen ja tilava. Suuri saareke tarjoaa säilytystilan lisäksi runsaasti keittiössä tarpeellista työskentelytilaa. Ingo Maurerin suunnittelema Zettel on upea ja muunneltava valaisin.  Kartellin baarijakkarat sopivat hyvin pelkistettyyn keittiöön.

 

Takkahuoneen katto on maalattu tunnelmallisen mustaksi. Ikean mustavalkoinen matto ja vanha puusohva ovat näyttävä pari yhdessä. Viltti ja värikäs taideteos seinällä riittävät tuomaan eloa huoneeseen.

 

Makuuhuoneen sisustus on pidetty selkeänä. Työpöytä Artemiden pöytävalaisimen kera, pieni lipasto ja puinen sänky riittävät hyvin kalusteiksi. Näyttävä viltti ja muutamat tyynyt tuovat tarvittavaa väriä huoneeseen. Makuuhuoneen yhteydessä oleva vaatehuone on arjen ylellisyyttä.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.

Teksti: toimitus
Kuvat: Oikotie.fi