Skandinaavinen helmi

Vaalea koti on avara ja skandinaaviseen tyyliin sisustettu. Nokialla sijaitsevassa uudehkossa omakotitalossa korostuvat yhdessä viihtyminen ja viimeistellyt yksityiskohdat.  

Hulppea huonekorkeus antaa oleskelutilalle ilmavuuden tunnetta, jota lukuisat suuret ikkunat lisäävät. Läheinen luonto tulee lähelle ja luo vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemataulut. Musta nahkasohva ja Eamesin suunnittelema musta keinutuoli terästävät sopivasti muuten valkoista sisustusta. Vanha elämää nähnyt penkki on mukavan rosoinen ja toimii tarvittaessa hyvänä laskutilana.

 

Oleskelutilassa oleva takka on integroitu modernisti seinään. Lopputulos on hyvin eleetön ja tyylikäs. Valkoinen puukahvalla varustettu halkokori on virtaviivainen sisustuselementti.

 

Ruokailutilassa jatkuu väriteema kalusteissa. Valkoiseksi petsattu parketti tuo mustan kauniisti esille. Vanhat koulutaulut tuovat persoonallista ilmettä tilaan.

 

Keittiö avautuu oleskelutilasta. Vetimettömät kaapit ja turhasta riisuttu design luovat pelkistyn ja toimivan paikan ruoanlaitolle.

 

Seinään maalattu liitutaulu on hyvä idea. Siihen on helppo kirjoittaa ostoslistaa, reseptejä tai perheenjäseniä ilahduttavia tervehdyksiä.

 

Vivahteikas sininen sävy päätyseinässä antaa makuuhuoneelle syvyyttä ja ilmettä. Pellavan ja valkoiset sävyt sopivat hienosti yhteen tämän värin kanssa. Tuoli ja jakkara toimittavat yöpöytien virkaa ja seinällä roikkuvat teollisuustyyliset pienet valaisimet ovat hauskat lukuvalaisimet. Yksi pieni kuva seinällä riittää antamaan persoonallisen kädenjäljen huoneeseen.

 

Toisessa lastenhuoneessa on tilava parvi, joka mahdollistaa lisäleikkitilan tai vieraille nukkumispaikan. Mustaksi maalatut kaapinovet toimivat myös liitutauluina. Vanhat matkalaukut ovat mainioita säilytyslaatikoita ja kauniita sisustuselementtejä.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.

Teksti: toimitus
Kuvat: Bo LKV – Oikotie Asunnot