Koti esittelyssä: Sisustusbloggarin upea koti

Helsingin Ullanlinnassa sijaitsee oikea helmi kodiksi. Valoisa ja laadukkaasti remontoitu citykoti huokuu varmaa tyylitajua ja on viimeistelty huolellisesti yksityiskohtia myöten. Niukka värimaailma tukee kaunista ja skandinaavista sisustustyyliä.

Avara oleskelutila yhdistää keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen. Vaaleat pinnat ja selkeät linjat tuovat kauniisti designkalusteet  ja suuren Foscarinin Big Bang –valaisimen esille. Julistetaulut nojailevat rennosti seinää ja saareketta vasten ja viherkasvit ovat trendikkäästi paperipusseissa.

 

Pelkistetty avokeittiö on teetetty puusepällä, jolloin on saatu juuri tähän tilaan esteettisesti ja toiminnallisesti paras ratkaisu. Kaapit ulottuvat kattoon saakka, jolloin säilytystilaa riittää. Tehokas katseenkiinnittäjä on mustan värin saanut aamiaiskaappi, joka sisältää vesipisteen ja työtason avohyllyineen. Tarvittaessa ovet suljetaan ja kaapisto sulautuu taustaan. Liesi on sijoitettu saarekkeeseen ja liesituuletin nousee tasosta lieden takaa. Saarekkeeseen on myös suunniteltu syvennys, johon on aseteltu saviruukuissa kokoelma kaktuksia.

 

Valkoisen, mustan ja harmaan yhdistelmä on toimiva oleskeluun kutsuvassa oleskelunurkkauksessa. Viherkasvit tuovat väriä ja raikkautta tilaan. Kauniit peilipariovet johdattavat makuuhuoneeseen.

Korkea kullanvärinen antiikkipeili tuo kontrastia ja persoonallista ilmettä oleskelutilaan. Sen vieressä kasvava lehtipino on hauska sisustuksellinen elementti. Asunnossa on vanhan rakennuksen henkeen tyylikkäät korkeat lattialistat, kattolistat ja –rosetit, jotka antavat hyvin arvokkaan ja viimeistellyn vaikutelman.

 

Näkymä makuuhuoneeseen kiinnittää katseen. Kaunis tumma päiväpeitto yhdistettynä lukuisiin tyynyihin ja pehmeään pellavaan tekee sängystä hyvin kutsuvan. Musta seinävalaisin muutaman seinälle teipatun muiston kera ovat tarkoin harkittuja yksityiskohtia. Pieni valkoinen antiikkipöytä ja herkkä mustavalkoinen lintutaulu pehmentävät näyttävää kokonaisvaikutelmaa.

 

Eteiseen on saatu soppi pienelle työpisteelle. Kiintokaappeihin saa piiloon mapit ja paperit joten näkymä on hyvin levollinen. Perinteisen pöytävalaisimen tilalla on hauskasti kaapista roikkuva lamppu. Eamesin klassikkoa saa myös mustalla jalalla. DSR-tuoli on mainio istuin myös työpisteessä.

 

Koti on myynnissä täällä.

Lisää myynnissä olevia Ullanlinnan asuntoja Oikotie Asunnoissa.

Tutustu myös Asunnon osto-oppaaseen.