Sisustajan unelmakohde Laaksolahdessa

Espoolaisessa paritalossa yhdistyvät tyyli ja kätevyys. Asunnon avarat ja korkeat huoneet kutsuvat keksimään mielikuvituksellisia sisustusratkaisuja. Valoisa asunto kätkee sisäänsä hauskoja yksityiskohtia, jotka tekevät tästä omaperäisen kodin pienelle perheelle.

Kodin sydän on moderni avokeittiö, jonka värit ovat kuin suoraan englanninlakupussista. Vastikään parannellussa keittiössä kelpaa kokkailla: kivisillä tasoilla on paljon laskutilaa ja suuret jääkaappipakastimet riittävät suurenkin perheen kulinaarisiin tarpeisiin. Liesi on upotettu omaan saarekkeeseensa, joten ruuanlaitosta on helppo tehdä sosiaalinen tapahtuma. Kaunis avokeittiö avautuu suoraan olohuoneeseen, jossa on tilaa suurelle ruokailupöydälle. Sisustusblogeissa usein vilahtavat, himoitut mustat pinnatuolit ja musta nahkasohva tuovat olohuoneeseen ryhtiä.

 

Olohuoneesta pääsee asunnon kahteen pienempään makuuhuoneeseen, joissa katseen vangitsevat seinien herkät vihreän sävyt. Hyvällä maulla valitut yksityiskohdat ilahduttavat tämän asunnon jokaisessa huoneessa: Toiseen makuuhuoneeseen on laitettu mustavalkoinen tapetti, jossa seikkaillaan kaupungin katoilla. Olohuoneessa pöydän virkaa toimittaa vanha maastonvihreä arkku. Suuren makuuhuoneen sängynpäätyseinässä taas toistetaan hauskasti sängynpeitteiden harmaita sävyjä.

 

 

Pitkän päivän jälkeen asukkaat voivat rentoutua kauniissa, tummilla puupinnoilla varustetussa saunassa. Märkätilojen laatat ja kaakelit ovat valittu huolella – myrskypilviä muistuttava kuvio kestää käyttöä ja näyttää kauniilta niin märkänä kuin kuivanakin. Suuret seinäkaakelit suihkutilassa tekevät tilaan avaran vaikutelman ja kaksi suihkua helpottavat lapsiperheen arkea.

 

Joskus tyylikkäissä asunnoissa on tingitty käytännöllisyydestä, mutta tämä asunto on toista maata. Säilytystilaa löytyy suurenkin perheen tarpeisiin. Asunnosta löytyy jopa oma kodinhoitohuone, jossa voi hoitaa pyykit ja esimerkiksi urheiluvälineiden huollon. Asuntoon kuuluu myös ulkovarasto.

 


Tämä paritaloyhtiössä sijaitseva asunto on tyylikäs ja kätevä myös ulkoa. Autopaikka on aivan yhden ulko-oven edessä. Toisella puolella taloa on piha terasseineen, jonne pääsee kulkemaan sekä keittiöstä että olohuoneesta. Helppohoitoinen piha on edustava sellaisenaan, mutta puutarhanhoidosta innostuneelle löytyy silti paljon puuhailtavaa.

Tämä asunto sijaitsee hyvällä paikalla Espoon Laaksolahdessa. Lähimmät päivittäistavarakaupat sijaitsevat vain kilometrin päässä ja Sellon suuri kauppakeskus on vain noin neljän kilometrin päässä.

Katso asunnon myynti-ilmoitus täältä. Kurkkaa myös muut myytävät asunnot Espoon Laaksolahdessa sekä paritalot pääkaupunkiseudulta.

Teksti: toimitus
Kuvat: Oikotie.fi / Bo LKV