Ripaus kansainvälistä glamouria

Kaunis vaaleansininen puutalo kätkee sisäänsä yllätyksen. Rohkean persoonallinen ja kaunis koti säväyttää rohkeilla tapettivalinnoilla ja upeilla yksityiskohdilla, jotka viimeistelevät tyylikkään sisustuksen.

 

Koristeelliset ovet ja värit toivottavat tervetulleeksi ja antavat jo viitteitä siitä mitä sisältä saattaa paljastua.

 

Rohkea ja näyttävä tapetti antaa olohuoneelle hyvin omaleimaisen ilmeen. Tummat puukalusteet, laskosverhot ja kattovalaisin rytmittävät hyvin tilaa, kun taas muhkea Chesterfield sohva ja vanha lipasto tuovat lämpöä tilaan. Harmaasävyiset nojatuolit ja matto ovat tarpeeksi neutraalit graafisen tapetin pareiksi.

 

Ruokailuhuoneessa lautaseinää imitoiva vaalea tapetti luo rentoa ja kodikasta tunnelmaa samalla kun mustat pitkät verhot, kristallikruunu, juhlavat tuolit ja itämaisvaikutteinen pitkä ruokailupöytä tuo huoneeseen kansainvälistä glamouria.

Katon kaunis listoitus on näyttävä yksityiskohta ja antaa tilalle viimeistellyn vaikutelman. Kaunis ja koristeellinen vanha kakluuni toimii hyvänä väriparina olohuoneen ruskealle sohvalle.

 

Lastenhuonien seinät on tapetoitu näyttävillä raitatapeteilla, joiden teemaa verhot jatkavat. Kahdella eri seinällä sijaitsevat ikkunat ja vaaleaksi maalatut lautalattiat tekevät huoneista valoisat. Sisustuksessa on yhdistetty kivasti vanhoja ja uusia kalusteita.

 

Makuuhuoneeseen johtaa kauniit lasiset pariovet. Yläkerran aulan tunnelma on valoisan rauhallinen, jota piristää herkullinen virkattu matto, portaikon kaunis kattovalaisin sekä pilkahdus olohuoneen tapetista.

 

Lisää myynnissä olevia taloja Oikotie Asunnoissa.