Retrohenkinen kaksio Kalliossa

Valoisa ja kompakti kaksio fiilistelee retrotunnelmissa. Valkoiset pinnat ovat saaneet seurakseen mustaa, puunsävyjä sekä rohkeasti punaisia ja vihreitä väriläiskiä. Raikas ja virkistävä sisustus saa hyvälle mielelle.

Valkoiset pinnat korostavat mustan ja puun sävyjä oleskelutilassa. Huonekalujen valinnassa on noudatettu tiukasti 60-luvun tyyliä, mutta kokonaisvaikutelma on kuitenkin hyvin raikas ja nykyaikainen. Taulut, ryijy ja muutamat viherkasvit tuovat lisäväriä ja kotoisuutta tähän tilaan. Valkoiset kevyet verhot eivät herätä huomiota, mutta tuovat pehmeyttä.

 

Pieni ruokailutila koostuu jo klassikoksi muodostuneista pinnatuoleista, teak-pintaisesta ruokapöydästä sekä kirkkaan punaiseksi maalatusta säilytyslaatikosta, joka toimii myös varapenkkinä. String-hylly toimii keittiön jatkona säilyttäen astioita, arjessa käytössä olevia kodinkoneita sekä viinipulloja.

 

Kompaktin keittiön katseenkiinnittäjänä toimii tumma työtaso yhdessä välilaatoituksen kanssa. Yläkaappien alapuolelle on kiinnitetty lednauha tuomaan lisää työskentelyvaloa.

 

Pitkät vihreät verhot yllättävät ja ihastuttavat muuten valkoisessa makuuhuoneessa. Vanhat puiset huonekalut tuovat lisäväriä ja lämpöä huoneeseen. Kattovalaisimena on klassinen pallovalaisin, joka on aina eleettömän tyylikäs.

 

Lisää myynnissä olevia Kallion kaksioita Oikotie Asunnoissa.

 

Lue lisää:

Hurmaavan erilainen rautakauppa

Maskuliinisia sisustusideoita Äijä-asunnosta