Rennosti skandinaaviseen tyyliin

Vaaleat pinnat kuten valkoiseksi maalatut lautalattia ja seinät kuuluvat olennaisena osana skandinaaviseen sisustustyyliin. Tässä kodissa persoonallista ilmettä on saatu yhdistelemällä hallitun leikitellen osia eri sisustustyyleistä.

Oleskelutilassa itämainen matto rajaa ruokailutilan omaksi kokonaisuudekseen. Kattovalaisin ja maalaustelineeseen nojaileva suuri seinäkello ovat industrial-tyyliset. Tapiovaaran suunnittelemat Domus-tuolit ovat klassikkot jo vuodesta 1947.

 

Antiikkilipasto, musta alakaapisto, puiset avohyllyt ja retromainen jääkaappi ovat sulassa sovussa keskenään. Maalaisromanttiikkaan vivahtava muotokieli saa terästystä mustasta väristä sekä moderneista vanerisista seinähyllyistä.

 

Kultakoristeinen suuri peili avartaa tilaa ja viherkasvi tuo tilaan raikkautta. Suuri sininen vaasi toistaa makuuhuoneen tekstiilien sinistä väriä.

 

Sinivalkoinen kasmirkuvioinen peitto on virkistävä yhdessä punaisen räsymaton kanssa. Vintage nojatuoli ja kattovalaisin toistavat hauskasti tekstiilien värejä. Ikean avohyllyistä on rakennettu kevyt ja tyylikäs kirjahylly.