Rauhaa ja tyyliä vanhassa puutalossa

Tunnelmallinen kaksio sijaitsee vuonna 1935 rakennetussa puutalossa Turun Ruohonpäässä. Sisustuksessa on suosittu vanhaa talon tyyliin sopien, mutta siellä täällä on pieniä moderneja yksityiskohtia joko tekstiilien tai sisustusesineiden muodossa. 

Olohuone kylpee valossa kahteen eri suuntaan avautuvien ikkunoiden johdosta. Eri aikakausien huonekalut ovat sulassa sovussa keskenään. Yhtenäinen ja harmoninen värimaailma sitoo kokonaisuuden hyvin yhteen.

 

Vanhan puuarkun päälle on koottu perinteisissä saviruukuissa viherkasvit yhteen. Kasvit kannattaa keskittää tilassa muutamaan eri paikkaan, jolloin vaikutelma on tehokkaampi ja ehyempi.

 

Olohuoneen vihreä kakluuni on virkistä väripilkku. Väri korostuu kauniisti valkoisen ja tumman yhdistyessä tässä nurkkauksessa.

 

Olohuoneen vieressä sijaitsee makuuhuone. Upea vanha pitsipeitto, taulut ja vanhat valaisimet tuovat sisustukseen oman persoonallisen ilmeensä.   

 

Makuuhuoneen päätyseinään on valittu kaunis vihreän sävy, joka luo tilaan hyvin levollisen tunnelman. Väri sointuu hyvin yhteen puunsävyn ja valkoisen kanssa.

 

Eteisessä sijaitsee pieni työpiste, joka on saanut seinävalaisimen ja herkän seinätapetin. Vanha puinen pöytä sekä retrotuoli muodostavat oivan parin yhdessä.

 

Kuisti toimii myös viehättävänä oleskelutilana puisen sohvan ja muhkeiden tyynyjen ansiosta. Strutsinsulkainen pölyhuiska on paitsi käytännöllinen niin myös kaunis yksityiskohta seinälle ripustettuna.

 

Koti on myynnissä täällä

Katso lisää Oikotie Asunnoissa myynnissä olevia kohteita samalta alueelta.