Rakastu Vantaaseen – laatukoti Kivistössä

Kolmikerroksisessa kivitalossa yhdistyvät tilan tuntu, skandinaavisen selkeä tyyli ja moderni talotekniikka. Vuonna 2015 rakennetusta kodista löytyvät kaikki mukavuudet kattoterassista kuntosaliin ja poreammeeseen. Joko tunnet Vantaan kutsun?

Yli 200 neliömetrin kodin sisustuksessa on luotettu skandinaaviseen tyyliin: värisävyissä suositaan valkoista ja kylmää harmaata, joille puiset yksityiskohdat luovat lämmintä vastapainoa. Linjat ovat puhtaita ja pelkistettyjä. Malliesimerkki tästä on keittiön massiivinen, betonia jäljittelevä saareke, joka yhdistyy sulavasti puiseen ruokapöytään. Pöydän vaalea puu ja taivutetut puutuolit tuovat eloisuutta ja lämpöä vähäeleiseen keittiöön.

Keittiössä kokkaillaan saarekkeen äärellä. Valtavaan työtasoon on integroitu keraaminen liesi sekä upotettu tiskiallas. Kaikki tarvittavat pannut ja kattilat mahtuvat saarekkeen tilaviin vetolaatikoihin. Nurkkaseinän vetimettömät valkoiset kaapit taas piilottavat sisäänsä kotikokin tarvitsemat ruoka-aineet. Mustat kaapistoon integroidut kodinkoneet näyttävät tyylikkäiltä valkoista taustaa vasten.

Keittiöstä ja ruokailuhuoneesta on kulku koko talon sivun mittaiselle katetulle terassille. Kesäkeittiönä terassi on verraton: sille mahtuu pätevän kokoinen kaasugrilli, rento sohvaryhmä ja täysikokoinen ruokapöytä. Kukkapenkin runsaat istutukset suovat sekä silmäniloa että näkösuojaa. Jos terassin oven vahingossa lukitsee perässään, talon sähkölukituksen saa onneksi auki myös koodilla.

Kodin yläkerran suurimmassa makuuhuoneessa saa uneksia mahtavan kokoisessa vuoteessa. Korkea sängynpääty lisää entisestään ylellistä vaikutelmaa. Lukuvaloina toimivat hauskat johtovalaisimet, jotka on ripustettu nauloihin roikkumaan. Vaakaikkuna sängyn yllä luo lempeää valoa huoneeseen ja parvekkeen lasioveen on asennettu sähkökäyttöiset pimennysverhot. Aamun koittaessa päivän voi tassutella vastaanottamaan suoraan omalle kattoterassille.

Kivistön kivitalon todelliset herkut löytyvät kellarikerroksesta: tilavat sauna- ja kylpyhuonetilat, rentouttava poreamme, viilentymisterassi ja jopa punttisali kuntoiluharrastajalle. Saunassa kiukaan yläpuolinen vuolukivimosaiikki tuo kauniin lisän puuverhoiluun. Kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat suurta harmaata laattaa, jonka pinta muistuttaa vuolukiveä. Ylelliset sadevesisuihkut on asennettu tyylikkäästi kattoon.

Jos löylyt eivät rentouttaneet tarpeeksi, voi saunoja pulahtaa poreammeeseen kylmän juoman kera. Kun lämpö alkaa riittää, pääsee kellarikerroksesta vilvoittelemaan katetulle terassille, joka on rakennettu nerokkaasti maan alle.

Kivistön moderni koti on kaikkien mukavuuksiensa lisäksi myös energiatehokas. Talon lämmitys ja viilennys tapahtuu maalämpöpumpulla ja aurinkopaneelit pienentävät asumiskustannuksia entisestään. Kiinnostaisiko sinuakin laadukas asuminen kaikkien Vantaan palveluiden äärellä?

Tutustu kodin myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Vantaalla myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus
Kuvat: BoLKV/Oikotie.fi