Puutalounelma Maskussa

Mäksämäestä löytyy mansardikattoinen puutalo, joka on remontoitu upeasti vanhaa arvostaen.

Valoisa talo omaa runsaasti kauniita yksityiskohtia, ajan patinaa sekä puusepän huolellisen kädenjäljen. Leveät lankkulattiat, huolellisesti valitut värit ja kuosit tapeteissa sekä rento sisustus luovat ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman tähän kotiin.

 

Auringonkeltainen väri ilahduttaa keittiössä. Valkoiset modernit kaapit yhdistettynä mustavalkoiseen graafiseen mattoon raikastavat ja terästävät ilmeen.

 

Ruokailuhuoneessa huomio kiinnittyy lämpimään ja kutsuvaan punaiseen tapettiin. Pöytälevynä on vanha ovi, joka on saanut päälleen lasilevyn. Tuolit ovat rennosti eri paria.

 

Paljaaksi jätetty tiiliseinän pätkä antaa ilmettä olohuoneelle. Mustavalkoiset kalusteet saavat väriä ja lämpöä puisista huonekaluista sekä violetista matosta. Ikean näyttävä kattovalaisin on suuresta koostaan huolimatta ihanan keveä.

 

Kodinhoitohuoneestakin saa kodikkaan ja kauniin tilan panostamalla tilan suunnitteluun. Tässä kodissa kahteen suuntaan avautuvat näkymät ikkunoista tuovat jo oman lisänsä huoneeseen, mutta sen lisäksi upea väri ja kuosi tapetissa ja puinen taso tuovat persoonallista tunnelmaa.

 

Myös wc:ssä on käytetty rohkeasti tyylikästä tapettia. Vanha kaluste toimii allaskaappina ja tyylin kruunaa kristallikruunu sekä hopeakehyksinen peili.

 

Makuuhuoneessa tapetin väri tekee siitä hieman dramaattisen. Pellavaiset tekstiilit ja turkoosin väriseksi maalattu vanha ovi sängynpäätynä ovat hyvä vastapaino tummille sävyille.

 

Lastenhuoneessa on pelkistetympi ilme verrattuna talon muihin huoneisiin. Lelut ja tekstiilit tuovat väriä huoneeseen, jossa on tilaa leikkiä ja haaveilla.

 

Koti on myynnissä täällä

Lisää Maskussa myynnissä olevia taloja Oikotie Asunnoissa.