Koti esittelyssä: Puutaloidylliä

Alkuperäiset hirsiseinät, kattoparrut ja lankkulattiat luovat puitteet tunnelmalliselle kodille vanhassa 1870-luvulla rakennetussa puutalossa. Kodin sisustuksessa on rennosti yhdistelty vanhaa ja uutta. Tervetuloa ihastumaan!

Alakerrassa yhdistyy keittiö, ruokailutila ja olohuone kotoisaksi oleskelutilaksi, jossa valkoinen väri raikastaa ajan patinoimia hirsiseiniä. Hurmaavista vanhoista ruutuikkunoista tulvii valoa sisään. Ikkunaseinän alaosa on hauskasti paneloitu modernin matalalla paneelilla.

 

Kompaktissa keittiössä on hyödynnetty huonekorkeus tehokkaasti lattiasta kattoon. Vaaleanharmaat peiliovet sopivat erinomaisesti talon tyyliin ja muutamassa ovessa olevat lasiruudut ovat kaunis yksityiskohta.

 

Vankan puupöydän seuraksi on kerätty kuusi vanhaa puutuolia, joista kaksi ovat erilaiset. Artekin avohylly ja Lundian kirjahylly ovat saaneet tumman maalipinnan ja näin tuovat hieman kontrastia huoneeseen. Pöydän päällä on kaksi pientä siroa valaisinta, jotka sopivat mittasuhteiltaan hyvin tilaan. Oven päällä olevat ruudullinen ikkuna on taas yksi hurmaava vanhan talon ominaispiirre.

 

Yläkerrasta löytyy sympaattinen oleskelutila ja makuuparvi. Korkea harjamainen katto, hirsiparrut  ja suuret ikkunat tekevät huoneesta vaikuttavan näköisen. Makuusopen kohdalla seinän panelointi muuttuu vaakasuuntaiseksi, mikä tuo kivaa visuaalista vaihtelua ja rytmiä seinäpintoihin.

 

Tämä makuutila on valkoinen unelma, joka täydentyy upealla näköalalla ikkunoista. Kaksi messinkistä pallovalaisinta sopivat tänne erinomaisesti ja mitään muuta ei tarvita.

 

Yläkertaan johtavat portaat on päällystetty sisalmatolla, joka vaimentaa askelääniä mutta toimii myös liukuesteenä portaikossa. Kaunis ja käytännöllinen ratkaisu.

 

Pitkä ja kapea eteinen saa lisävaloa ja tilan tuntua valkoisesta kiiltävästä maalipinnasta sekä peilistä. Lisäsäilytystilaa löytyy pitkän istumapenkin sisältä.

 

Tämä uniikki koti on myynnissä täällä.