Punaisella maustettu

Valkoinen kaupunkikoti on saanut tehosteväriksi upean kirkkaanpunaisen. Väri toistuu huoneesta toiseen näyttävinä yksityiskohtina, juuri sopivassa määrin.


Smegin kaunis jääkaappipakastin kiinnittää katseen ja on ansainnut paikkansa keittiön sydämenä. Sama punainen sävy toistuu taitavasti yksityiskohdissa kuten klassikkojulisteessa, radiossa, vanhassa puhelimessa ikkunalaudalla ja paperikassissa lattialla. Valoisassa ja toimivassa keittiössä hyvät ja nykyaikaiset työskentelytilat kokkaushetkiin. Lattiamateriaalina on helppohoitoinen laatta.

 


Olohuoneen puolella punaisen sohvan lisäksi tehostevärinä toimii musta. Artekin pöytä ja tuolit ovat ajaton vaihtoehto. Eero Aarnion valkoinen Pony tuo ripauksen leikkisyyttä huoneeseen. Musta vanha piano ja valkoinen eleettömän tyylikäs kaapisto ovat sulassa sovussa keskenään. Kartellin Worm-kirjahylly on kuin tilataideteos seinällä.

 


Pienessäkään makuuhuoneessakaan ei tarvitse tinkiä tyylistä. Retrovaikutteiset pallovalaisimet, Marimekon Unikko-peitto sekä yöpöytänä toimiva Kartellin Componibili muodostavat hyvän kokonaisuuden.

 


Huoneeseen on saatu lisätilaa makuuparven avulla. Vanha arkistokaappi on oiva säilytyskaluste. Punainen tuolipari jatkaa kodin väriteemaa ja piristää huoneen tunnelman. Artekin kapea pöytä toimii pienessä tilassa hyvin työpöytänä.