Punaisella maustettu ullakkokoti

Kruununhaassa 1900-luvun alun rakennuksessa sijaitseva ullakkokoti on valmistunut kaksi vuotta sitten. Tyylikäs ja ajaton koti on valmistettu huolella laadukkaista materiaaleista.

Oleskelutilan viistokatto, ikkunasyvennykset sekä pilarit luovat persoonallisen ilmeen tilaan. Vaaleassa tilassa valo kulkee kauniisti asunnon läpi ja ajaton sisustus sopii hyvin tähän kauniiseen kotiin. Punainen väri on teema, joka toistuu kaikissa huoneissa antaen särmää ja lämpöä. Punainen Egg-tuoli ja itämainen matto tekevät sohvaryhmästä kutsuvan ja kotoisan.

 

Vaalea ruokailuryhmä tasapainottaa oleskelutilan molemmissa päissä olevia väriläiskiä. Avokeittiön välitilaan on lasin taakse teetetty kaunis ja värikäs valokuva Pohjoisrannasta mereltä päin. Smegin retrohenkinen ja punainen jääkaappi jatkaa väriteemaa tyylillä.

 

Oleskelutilasta päästään suoraan tilavaan makuuhuoneeseen. Muutama harkittu taideteos, punainen sängynpeitto, vaalean turkoosit tyynyt, itämainen matto ja puulipastot muodostavat lämpimän ja hyvännäköisen kokonaisuuden.

 

Koti on myynnissä täällä.

 

Lisää myynnissä olevia kaksioita Kruununhaassa Oikotie Asunnoissa