Persoonallisten tapettien koti

Tampereella, Kalevan kaupunginosasta löytyy vanhaa tunnelmaa henkivä koti, jossa upeat tapetit luovat yllätyksellisen ja persoonallisen ilmeen.

Olohuoneeseen on sijoitettu pieni ruokailuryhmä. Moderni valkoinen pyöreä pöytä ja valkoiset käsinojalliset tuolit muodostavat hyvän kontrastin keltakuvioiselle tapetille ja vanhalle kirjakaapille. Vastapäisellä seinällä harmaa tasapainottaa keltaista. Vanha televisiotaso on saanut valkoisen maalipinnan ja toimii tyylikkäänä sivupöytänä.

 

Keittiössä hurmaa turkoosipohjainen kukkatapetti ja turkoosit kaapinovet. Valkoinen raikastaa kokonaisuutta ja kunnostettu vanha kaappi on omiaan tähän keittiöön.

 

Makuuhuoneesta löytyy hillitympi kuviotapetti. Vaaleat pinnat ja tekstiilit luovat levollisen tunnelman, jota tummat yksityiskohdat terästävät sopivasti. Asunnossa on säilytetty alkuperäiset vaatekaapit ja väliovet, jotka osaltaan vaikuttavat asunnon valloittavaan tyyliin.

 

Miten piristävä tapetti odottaakaan eteisessä. Hymy nousee huulille väkisinkin ja tästä hyvän tuulen tilasta on hyvä aamuisin jatkaa matkaa työn pariin tai virkistyä kotiin palatessa.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.

Teksti: toimitus
Kuvat: Bo LKV – Oikotie Asunnot