Persoonallinen rivitalokoti

Vuonna 1979 rakennetun rivitalon päätyasunto Tampereen Linnainmaalla on remontoitu vaalein pinnoin ja persoonallisin yksityiskohdin.


Valkovahattu parketti ja valkoiseksi maalatut seinät ja katto tekevät tilasta valoisan ja avaran oloisen, jota valkoiset huonekalut korostavat entisestään. Taulut, tyynyt ja peitot tuovat olohuoneeseen lämpöä.

 

Harkoista tehty hylly jatkaa persoonallisesti sisustuksessa käytettyä betoniteemaa. Tämä tee-se-itse hylly on helppo tehdä kaunistamaan kotia. Mustaksi maalatut liukuovet antavat hyvän kontrastin muuten niin vaaleaan sisustukseen.

 

Ruokailutilan kevyt vaikutelma syntyy pukkijaloilla olevasta pöydästä sekä pinnatuoleista. Hauskat betonijakkarat toimivat istuimina ja tarvittaessa vaikka pieninä sivupöytinä.

 

Remontin yhteydessä vanhoja keittiön seiniä on purettu, jotta on saatu toimiva ja avara avokeittiö. Raakapuu toistuu välitilassa ja saarekkeen taustaseinänä. Paksu betonitaso on näyttävä ja rouhea valinta eleettömän valkoisen kaapiston parina.

 

Vanhempien makuuhuoneessa on hauskasti tehty sängynpääty. Eri mittaiset raakapuulaudat tekevät korkeasta päädystä mielenkiintoisen ja elävän oloisen. Pienet taulut, tyylikkäät seinävalaisimet sekä kauniit vuodevaatteet viimeistelevät kokonaisuuden.

 

Kodin kaunis sisustustyyli jatkuu myös pihalla. Viihtymään ja oleilemaan kutsuva ulkotila jatkaa olohuoneen kesäisin terassille saakka.

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.

Teksti: toimitus
Kuvat: Aalto Photography ja Oikotie Asunnot