Persoonallinen koti 50-luvun rivitalossa

Mustavalkoinen värimaailma määrittää kodin sisustusta, jossa on myös vivahteita industrial-tyylistä, retrosta sekä etnisistä mausteista.

Talon kellarissa sijaitsevaan oleskelutilaan vievät harmaaksi maalatut metalliportaat. Musta sävy katossa ja seinissä korostavat matalaa tilaa ja tekevät siitä pesämäisen. Laudalla verhoillut seinät ja puiset huonekalut kuvioidun maton kanssa luovat kotoisan ja tunnelmallisen tunnelman.

 

Keittiöremontin yhteydessä on uusittu alakaapit ja jätetty vanha 50-luvun yläkaapisto paikalleen. Teollista fiilistä on saatu tilaan metallisilla huonekaluilla. Vihreän ja ruskean sävyt vanhoissa tikkaissa, verhoissa ja lattiassa yhdessä puisten yksityiskohtien kanssa pehmentävät kokonaisvaikutelmaa.

 

Tummat laudalla tai tapetilla päällystetyt seinät toimivat hyvin valkoisten pintojen kanssa. Tekstuuri pinnoissa tuo myös elävyyttä eikä seinä jää monotonisen tummaksi.

 

Turkoosi matto piristää vaalean huoneen. Täällä lautaverhoilu on saanut valkoisen maalipinnan ja musta on esillä vaatenaulakossa sekä seinähyllyssä.

 

Makuuhuone sijaitsee kellarikerroksessa. Tila on saatu avaran oloiseksi vaaleiden pintojen avulla. Katon ja seinän tekstuuri antavat huoneelle kivan rouheaa fiilistä, johon etniset tekstiilit, lyhdyt, julisteet ja koristeet sopivat hyvin.

 

Koti on myynnissä täällä.  

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.