Perhekoti Vallilassa hurmaa parvekkeellaan

2016 valmistuneen kerrostaloasunnon tilava pohjaratkaisu ja hyvällä maulla toteutettu sisustus tekevät tästä perheen unelmakodin. Kiinnostaisiko sinua asua oman rauhan ja kaupungin sykkeen saumattomasti yhdistävässä Vallilassa?

Avokeittiön keskipiste on tilava keittiösaareke, joka toimii niin virkistävien brunssien pitopöytänä kuin kunnianhimoisen kokkaamisenkin alustana. Saarekkeelle saa useammankin huonekasvin päivää piristämään. Teräksiset kodinkoneet tuovat keittiöön hillittyä tyylikkyyttä. Ruokailunurkkaus keittiön vieressä on käytännöllinen ratkaisu, sillä saarekkeelta on helppo tarjoilla suoraan ruokapöytään ja astiatkin löytyvät käden ulottuvilta kaapista.

Television sijaan olohuone on pyhitetty sohvalle ja mukaville nojatuoleille, joiden ääreen tuodaan ruokapöydässä kesken jääneet keskustelut. Jylhä ja koristeellinen peili sykähdyttää. Viimeisen silauksen tekevät hauska kilpuri ja parkettilattialla makaava seepramatto.

Lasitettu parveke on valtava ja luo asuntoon ylimääräisen oleskelutilan alkukeväästä syksyyn. Mikset veisi vieraitasi parvekkeen ilta-aurinkoon lasilliselle?

Asunnon kaksi kylpyhuonetta täydentävät toisiaan. Pienemmän kylpyhuoneen pesutorni täyttää kodinhoitotarpeet, kun taas isompi on rentoutumista varten. Molemmissa kylpyhuoneissa on nykyaikaiset kookkaat seinälaatat, joita isossa kylpyhuoneessa elävöittävät ruskeat kaakelit. Ikkunallisessa saunassa rentoutuu mainiosti pieni perhe tai kaveriporukka.

Isoimman makuuhuoneen ruskea värimaailma rauhoittaa. Abstrakti taulu ja jykevä lipasto ovat luonteikkaita. Television sijoittaminen olohuoneen sijaan makuuhuoneeseen on nautiskelijan valinta. Onko parempaa kuin viettää laiskaa sunnuntaita lempisarjaa sängyssä katsellen?

Vallilan ja Pasilan rajalla sijaitseva tilava kerrostalokoti tarjoaa rauhallisen ympäristön kävelymatkan päässä kaupungin sykkeestä. Kolme vuotta vanha asunto taipuu pohjaratkaisunsa ansiosta monenlaiseen käyttöön, eikä remonttihuolista ole tietoakaan. Haluaisitko sinä monipuolisen ja hyväkuntoisen perhekodin isolla parvekkeella?

 

Tutustu kodin myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Vallilan myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus
Kuvat: Bulevardin Kotimeklarit Oy / Oikotie.fi