Pastellisävyjen ja harmaan liitto

Hurmaavassa kaupunkikodissa on harmoninen ja ihastuttava värimaailma. Valkoiseksi maalatut lautalattiat korostavat seinien pehmeitä sävyjä. Ajaton sisustus on lämminhenkinen yhdistellen vanhaa ja uutta.

Olohuoneessa vihreä sohva kiinnittää huomion itämaisen maton kera. Moooin kookas kattovalaisin on herkän kaunis. Mikään sisustuksessa ei ole turhan alleviivaavaa, vaan kokonaisuus on kodikas ja ajattoman tyylikäs.

 

Näkymät huoneesta toiseen jatkavat kaunista ja toisiinsa sopivaa värimaailmaa.

 

Kvänumin tyylikkään harmaan keittiökaapiston parina toimivat raikas valkoinen sekä lämmin puunsävy. Pesualtaan yläpuolelle sijoitettu kultakehyksinen peili avartaa tilaa ja antaa persoonallista ilmettä. Liesituuletin on koteloitu ja saa näin ollen modernin ilmeen.

Tilavaan keittiöön mahtuu suuri ja vanha puupöytä, jonka päälle on asetettu käytännöllinen lasikansi. Bertoian ja Eamesin suunnittelemat tuolit sopivat hyvin keittiöön. Puisen lipaston päällä on Vincent Bakkumin taideteos.

 

Kaunis puuterinsävyinen pinkki antaa värittää makuuhuoneen seiniä. Valkoiseksi maalattu koristeellinen sängynpääty, kristallikruunu, suuri peili, tekstiilit sekä viikuna luovat ylellisen budoaaritunnelman.

 

Olohuoneen viereen sijoittuu työ-/vierashuone, jossa harmaa sohva ja matto antavat seinävärille ja suurikokoiselle taululle tilaa tulla esille. Vanha lipasto on sulassa sovussa modernimpien huonekalujen seassa.

Kaapinovet sopivat täydellisesti asunnon tyyliin nuppivetimineen.

 

Taide on merkittävässä osassa sisustusta tässä kodissa ja näin on myös lastenhuoneessa. Puiset antiikkisängyt tuovat vaihtelua vaaleiden huonekalujen joukkoon yhdessä vihreän nojatuolin kanssa. Pinkki katos on monen pienen tytön unelma omaan huoneeseen.

 

Pienessä wc:ssä kullanvärinen käsienpesuallas on kuin koru. Upea yksityiskohta, jota samanväriset vetimet kaapinovissa toistavat. Molemmille seinille ulottuva peili jatkaa tilan tuntua.

 

Koti on myynnissä täällä

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.