Päätähuimaava huonekorkeus ihastuttaa – avara olympiakoti Käpylässä

Käpylän Kisakylässä sijaitseva kerrostaloasunto on säilyttänyt 50-luvun hengen. Hillitty värimaailma ja vintage-kalusteet luovat autenttista menneiden kulta-aikojen tunnelmaa. Nauttisitko sinä valossa kylpevän ateljeeasunnon avaruudesta?

Asunnon eteisestä on yhteys joka puolelle asuntoa. Säilytystilat on koristeltu eloisiksi, ja varsinkin lintukuvioitu vaatekaappi ilahduttaa. Lasitiiliseinä tekee tilasta avaran.

Snaideron keittiö on sekä persoonallinen että käytännöllinen. Runsaat kivityötasot ja moderni liesi täyttävät vaativammankin kulinaristin tarpeet. Muhkea jenkkikaappi ja astiakaappien päälle asetellut koriste-esineet tuovat keittiöönkin ripauksen nostalgiaa. Tilavalta parvekkeelta on suora näkymä idylliseen Kumpulan siirtolapuutarhaan. Maistuisivatko sinulle parvekekahvit kukkaloiston liepeillä?

Alakerran makuuhuoneessa pehmeät värit pääsevät oikeuksiinsa valkoisia seiniä vasten. Luonnonvalo herättää eläinaiheiset taideteokset eloon.

Olohuoneen huonekorkeus on kuin suoraan ateljeekodista. Tunnelmaa vahvistavat ikoniset design-esineet ja abstraktit taulut. Valkoinen piano tuo musiikin arjen keskelle, ja Artekin keinutuoli on omiaan rauhallisiin koti-iltoihin. Korkean ikkunan edustalle sopii useampikin huonekasvi. Lasitiili-ikkuna luo hauskan yhteyden ullakkohuoneeseen.

Asunnon yläkerta muodostaa soman kokonaisuuden. Makuuhuoneesta on tehty monikäyttöinen lisäämällä lukunurkkaus ja työskentelytaso. Säilytystilaa on luotu käyttämällä matalan tilan huonekorkeus hyväksi. Seinästä avautuva säilytyskomero on pikantti lisä. Ullakkohuoneeseen on tehty kodikas makuuhuone pikkulapselle.

Käpylän Kisakylässä sijaitsevassa kerrostaloasunnossa pääsee aistimaan olympiatunnelmaa tinkimättä nykyaikaisesta asumismukavuudesta. Rauhallisella alueella olevassa kodissa viihtyy niin pieni perhe kuin laadukkaasta asumisesta kiinnostunut sinkkukin. Haluaisitko sinä hypätä keskelle olympiahuumaa?

Tutustu kodin myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Käpylän myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus
Kuvat: Huom! | Kiinteistönvälitys Oy / Oikotie.fi