Neliöt tehokäytössä – neljä hurmaavaa minikotia

Kompaktit kodit sopivat loistavasti kaupunkiasumiseen. Nämä neljä asuntoa näyttävät neliöitään suuremmilta toimivien pohjaratkaisujensa ansiosta ja ihastuttavat erilaisilla sisustuksillaan. Missä näistä sinä haluaisit asua?

Monet meistä asuvat jossain vaiheessa elämäänsä yksiössä tai pienessä kaksiossa, jossa tilanpuute saattaa aiheuttaa päänvaivaa. Viime vuosina asuntorakentaminen on kuitenkin kehittynyt niin voimakkaasti, että minikodeissakin riittää tilaa persoonallisille yksityiskohdille ja kauniille huonekaluille. Poimi ideoita omaan kotiisi!

 

Harmoninen koti kaupungin sykkeessä

 

Ullanlinnan sydämessä sijaitsee rauhallinen ylimmän kerroksen yksiö. Tässä kätevässä kaupunkikodissa on näppärä pohjaratkaisu, joka takaa sen, että asuntoon mahtuu kaikki sujuvaan arkeen tarvittavat varusteet. Kaunis vaalea koti sijaitsee aivan trendikkäiden ravintoloiden ja kutsuvien pikkuputiikkien naapurissa. Katso asunnon myynti-ilmoitus täältä.

 

 

Luksusta merituulen äärellä

 

Tässä Turun Aurajoen varrella sijaitsevassa valkoisessa asunnossa on hotellimainen tunnelma suurien ikkunoiden ja seesteisen värimaailman ansiosta. Pitkä ja kapea koti on yllättävän avara ja se kätkee sisäänsä ilahduttavan paljon säilytystilaa. Lasitetulta parvekkeelta aukeavat upeat näkymät joen yli Turun linnan suuntaan. Katso asunnon myynti-ilmoitus täältä.

 

 

Omalla pihalla varustettu loft-asunto

 

Tampereella sijaitsevan loft-tyylisen asunnon mukana tulee pieni pala omaa pihaa, jonne pääsee suoraan oleskelutilan ovesta. Avoin pohjaratkaisu yhdistää sekä keittiön että ruokailu- ja oleskelutilat luoden asunnosta avaran ja yhtenäisen kokonaisuuden. Massiivinen parvi erottuu edukseen näyttävänä sisustuselementtinä ja tunnelmallisena makuusoppena. Katso asunnon myynti-ilmoitus täältä.

 

 

Tilaihme täynnä trendikkäitä yksityiskohtia

 

Tämä persoonallisesti remontoitu kaksio sijaitsee Helsingin Munkkisaarenkadulla. Yleisilmeeltään vaaleassa asunnossa on sekoitettu rohkeasti tehostevärejä ja erilaisia pintamateriaaleja. Keittiön laatat on ladottu kalanruotokuvioon ja olohuoneesta löytyy sininen muhkea samettisohva. Makuuhuoneen ja vaatehuoneen erottavaan seinään taas on jätetty kauniisti punatiiltä näkyviin. Katso asunnon myynti-ilmoitus täältä.

 

 

Katso myös muut myynnissä olevat yksiöt täältä.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus
Kuvat: Bo LKV – Oikotie Asunnot