Monta eri tyyliä Kivipalatsin kaupunkikodeissa

Helsingin keskustassa sijaitseva Kivipalatsi on yksi kaupungin kauneimmista rakennuksista. Talossa on yhteensä 28 persoonallista asuntoa, jotka eroavat toisistaan tyyliltään ja tunnelmaltaan.

Muun muassa Bengtskärin majakan suunnitelleen Florentin Granholmin kädenjälkeä oleva rakennus valmistui vuonna 1896 ja nyt tämä kaunotar on kunnostettu alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Kivipalatsin 28 erilaista asuntoa näyttävät miten vanhaan rakennukseen voidaan laadukkaasti saneeraten luoda upeita ja moderneja kaupunkikoteja.

 

Hillittyä tyyliä

Näyttävät kasettikatto, kaakeliuunit ja katto-ornamentit tuovat huoneistoon vanhan ajan arvokkuutta ja ainutlaatuista tunnelmaa. Vaativammankin kotikokin vaatimukset täyttävä modernin vaalea keittiö kerää perheen ja ystävät yhteen. Rauhoittavan sininen makuuhuone kutsuu lepäämään.

 

 

Harmonista luksusta

Tässä asunnossa lähes neljä metriä korkeat huoneet yhdistyvät harmonisiin väriyhdistelmiin ja klassisiin pintamateriaaleihin. Talon historiaan saadaan viittauksia kasettikatosta, alkuperäisistä kaakeliuunista sekä peiliovista. Kaupunkikodin tilava kylpytila ikkunallisen saunan kera on ylellisyyttä.

 

Koti kahdessa kerroksessa

Kaksitasoisessa asunnossa kauniit tiiliset kaarikatot ja rosoiset seinät luovat lämpimän ja ainutlaatuisen unelman. Moderni ja vanha yhdistyvät luontevasti materiaalivalinnoissa sekä sisustuksessa.

 

Lue täältä lisää Kivipalatsista.