Modernisti retro omakotitalo

Kauniisti remontoitu omakotitalo on rakennettu 1920-luvun alussa. Valoisa ja tunnelmallinen koti on sisustettu rakkaudella vaalimaan talon tunnelmaa unohtamatta moderneja yksityiskohtia. 

Vaaleat pinnat saavat potkua ruudullisesta tapetista, mustavalkoraidallisesta matosta sekä punaisesta kiinalaisesta kaapista. Sisustus on retrohenkinen, jota on maustettu antiikilla ja moderneilla tekstiileillä.

 

 

Keittiössä modernit rosterihyllyt, betonitaso ja leivinuuni ovat sulassa sovussa keskenään. Kookkaat industrial-valaisimet sopivat hyvin vanhan saarekkeen virkaa toimittavan puulipaston ylle.

 

Massiivinen valkoinen ruokailupöytä on ympäröity erilaisilla mustilla tuoleilla. Eriväriset valaisimet tuovat leikkisää fiilistä tilaan.

 

Yläkerran aulassa on viihtyisä oleskelu- ja työskentelytila. Kiskoihin kiinnitetyillä hyllyillä on maksimoitu käytettävissä oleva tila. Punainen itämainen matto tekee tilasta kotoisan.

 

Siniharmaat sävyt tekevät vanhempien makuuhuoneesta levollisen paikan. Keltainen tyyny tuo sekaan ripauksen aurinkoa ja lämpöä.

 

Viistokatto luo miellyttävän tunnelman lastenhuoneeseen, jonne on valittu rauhalliset värit. Pienet erilaiset matot voi sommitella lomittain antamaan ilmettä tilaan.

 

Eteisen kaunis tapetti sointuu hienosti yhteen puisen pienen lipaston ja mustan Eamesin suunnitteleman tuolin kanssa. Mustaksi maalattu ovi tuo lisää särmää tilaan.

 

Katso Oikotie Asunnoista lisää Vantaan Matarissa myynnissä olevia kohteita.

Teksti: toimitus
Kuvat: Oikotie.fi