Modernisti nostalginen

Vanha arvokas rakennus, korkeat huoneet, sisään tulviva valo ja vaaleat pinnat muodostavat raamit perhekodille, jossa vintage kalusteet ovat sulassa sovussa vanhaa perinettä edustavien kakluuniuunin ja peiliovien kanssa. Persoonallinen koti, jossa harkitut väriläiskät luovat tunnelmaa.

Vaalea olohuone saa väriä punaisesta nahkasohvasta, turkooseista vintage tuoleista ja julistetaiteesta. Valoa saa tulla sisään suurista ikkunoista, kaupunkimaisemaa ei ole tarvetta peittää verhoilla. Vanha kulunut pöytä on saanut seurakseen pari mustaa taitettavaa tuolia.

 

Värikkäät sisustustyynyt toistavat sisustuksen värejä kauniisti verhoiltujen nojatuolien päällä. Vanhat String-hyllyt pitävät lukuisat CD-levyt järjestyksessä pienen lipaston yllä. Vanha punainen jalkavalaisin on näyttävä yksityiskohta koristeellisen kakluuniuunin vieressä.

 

Keittiössä on tilaan teetetyt puiset kaapistot, jotka on kiinnitetty suoraan seinään. Ratkaisu tekee kaapistosta avaramman ja ilmavamman oloisen. Kaunis puupinta on elävän ja lämpimän oloinen. Ajaton ja trendikäs metroladonta laatoissa toimii hyvin.

 

Makuuhuoneessa on rauhoittavan vaalean harmaa seinäsävy. Väriä tuovat pari taulua, tekstiilit ja katosta roikkuva mobile.

 

Harmaan ja valkoisen yhdistelmä kylpyhuoneessa on ajattoman kaunis ratkaisu. Kiiltävän valkoiset seinälaatat ja marrakech-laatat lattiassa on hieno yhdistelmä, jota seinän yläosan harmaa maali korostaa. Tyyliin sopiva allas, hana ja suihku antavat tyylikkään loppusilauksen, jota vanha pallovalaisin ja tummakehyksinen peili tukevat.

 

Upeat vanhat ovet lasi-ikkunoineen johdattavat sisään. 60-luvulta oleva siro kirjahylly on oiva huonekalu kapeaan eteiseen säilyttämään arjen  tarpeelliset esineet päähineitä myöten.

 

Koti on myynnissä täällä.