Modernisti hirsitalossa

Porvoon keskustasta löytyy paljon vanhoja hurmaavia taloja. Yksi niistä on vuonna 1880 rakennettu erillistalo. Vasta peruskorjatussa kodissa yhdistyvät mutkattomasti rakennuksen empiretyyli sekä uutta ja vanhaa sekoitteleva sisustus. 

Tilava keittiö vaikuttaa enemmän ruokailusalilta kuin perinteiseltä keittiöltä. Valkoiseksi maalatut pinnat tuovat kauniisti kahdelle eri seinälle sijoitetut mustat kaapistot ja työskentelytasot. Yläkaapit on jätetty kokonaan pois, mikä korostaa huonemaista vaikutelmaa. Vanha vihreä kakluuniuuni on huoneen katseenkiinnittäjä

Pitkän ruokapöydän ympärille on koottu valkoisia pinnatuoleja ja siniseksi maalattuja vanhoja tuoleja. Pöydän yllä on kaksi suurta mustaa valaisinta, jotka antavat rennolle kokonaisuudelle modernin vivahteen.

 

Keittiöstä johtaa olohuoneen puolelle kauniit puuovet, joissa on kauniit koristelasit. Musta kulmasohva ja sohvapöytä ovat tehokas pari vaaleassa huoneessa.

 

Valkoiseen makuuhuoneeseen kontrastia tuo Woodnotesin tummakuvioinen matto, vanha työpöydän tuoli sekä värikkäät taulut maalaustelineellä sekä lattiaa vasten.

 

Raikkaassa makuuhuoneessa väriä tuovat pieni itämainen matto sekä tyynyt vuoteen päällä. Vanha ovi toimittaa näyttävästi sängynpäädyn virkaa.

 

Porvoossa myynnissä olevia taloja löydät täältä.