Modernia laatua ja ajan patinaa

Moderni betonista, teräksestä ja puusta valmistettu paritalo Porvoossa kätkee sisään kotoisan ja lämminhenkisen kodin.


Valkoiset pinnat, puulattia, suuret ikkunat, moderni nykyaikainen takka ovat saaneet vastapainoksi vanhoja puisia huonekaluja, ihanan upottavan maton sekä sohvaryhmän, joka kutsuu nautiskelemaan ja vain olemaan. Rauhallinen ja kodikas tunnelma syntyy harmonisista värisävyistä ja patinoituneista puupinnoista. Koristetyynyt, kristallikruunu ja taide seinillä luovat persoonallisempaa ilmettä.

 

Tummat taideteokset ja saarekkeen tumma työtaso luovat sopivaa kontrastia vaaleisiin pintoihin ja huonekaluihin. Tilassa yhdistyy minimalistinen muotoilu ja kromi rustiikkisiin yksityiskohtiin ja koristeellisiin käyttöesineisiin.

 

Vaaleanharmaaksi petsattua vankkaa ruokailupöytää ympäröivät sekä Eamesin että Jacobsenin suunnittelemat valkoiset klassikkotuolit. Pöydän päälle on ripustettu Lokki-valaisin.

 

Ruokailutilasta aukeaa ovet osittain katetulle terasille, josta löytyy kesäkeittiö sekä oleskelutilaa.

 

Yläkerran makuuhuone on tilava. Tekstiileissä harmaa hallitsee eri sävyissä ja kuoseissa kokonaisuuden pysyessä mielenkiintoisena. Tummat puiset yksityiskohdat täydentävät tyylikästä ja rauhallista tunnelmaa. Ripaus ylellisyyttä saadaan pienellä kristallikruunulla ja Kartellin Bourgie-pöytävalaisimella.

 

Makuuhuoneesta on pääsy omalle parvekkeelle. Kauniit valkoiset kalusteet ovat sopivan kevyet tähän tilaan.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.

Teksti: toimitus
Kuvat: Oikotie.fi