Modernia huvila-asumista

Hangossa, puiden reunustamalla Mannerheimintiellä piilee upea koti, jossa on yhdistetty kotoisan huvilamainen tyyli moderneihin mukavuuksiin. Tarkkaan harkittu sisustus ja vaaleiden sävyjen yhdisteleminen puupintoihin tuottavat tyylikkään ja viihtyisän kokonaisuuden, joka on sekä kaunis että funktionaalinen. 

 

Kodissa yhdistellään sekä amerikkalaisvaikutteita että skandinaavista tyyliä – lokoisat sohvat, muhkeat tyynyt ja mutkaton viihtyisyys sointuvat hyvin yhteen riisutun väripaletin, puupintojen ja tarkkaan harkittujen tilaratkaisujen kanssa.

 

 

Kodin keskipisteenä on suuri huone, joka palvelee sekä olohuoneena että ruokailutilana; moderni takka toimii tilanjakajana tuoden tunnelmaa ja lämpöä ympärilleen. Ikkunoiden suuri määrä varmistaa, että valo tulvii tilaan.

 

 

Tarkkaan mietityt funktionaaliset tilat, kuten työhuone, kodinhoitohuone sekä tilava keittiö tekevät arjesta helppoa. Autotalli on suunniteltu sekin harkiten – tuloksena on erillisrakennus, jossa onnistuu paitsi tavaroiden säilytys, myös nikkarointi.

 

 

Kokonaisvaikutelma on viihtyisä, avara ja valoisa. Hienointa on kuitenkin se, että koko koti on suunniteltu nimenomaan asuttavaksi: tarkkaan harkittu pohjaratkaisu sekä upea ja samalla käytännöllinen sisustus tekevät tästä huvilarakennuksesta kodin, jossa arki on helppoa ja mukavaa.

Katso asunnon myynti-ilmoitus täältä. Kurkkaa Oikotieltä myös muut Hangossa sijaitsevat asunnot.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko yhden myynnissä olevan asunnon. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä uusi asunto tai hanki ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus
Kuvat: Stina Poutiainen Oy LKV / Oikotie.fi